Avant by Niebieski-pechowy początek sezonu
-
- Forum Audi 80
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
chyba jak by było więcej koni to wtedy pasuje lać lepszy olej... :roll: Półsyntetyk spokojnie wystarczy tylko lej coś lepszego...levis1991 pisze:jak nie bedzie tak grubo to chociaz zmien pozniej olej na syntetyk
niebieski79, jak to się stało że jeszcze nie byłem w Twoim temacie?? No ciekawie się dzieje przy audiku. Idziesz w dobrym kierunku bratko. Poka więcej fotek na glebie. Komin ślicznie wypolerowałeś, lampki jakie zakładasz?? Felgi OK ale ja bym coś bardziej z jajem dał, albo te pomaluj całe na biało.
-
- Forum Audi 80
No powitać Pana Prezesa <ok> No widzisz a Ja już Twoją audiczkę miałem okazję podziwiać na żywo :mrgreen: robi wrażenie.Gleba będzie a raczej można ująć tylko delikatne obniżenie bo zamierzam założyć -40.Chociaż to co masz u Siebie bardzo Mi się widzi.Lampki będą pewnie zespolone chyba,że puścisz mi tanio Swoje soczki :lol: Co do felg to na razie chyba na nich trochę pojeżdżę a co będzie dalej to się zobaczy :?: Jak na razie zmiany idą trochę bardziej w temacie środka.Niki20 pisze:chyba jak by było więcej koni to wtedy pasuje lać lepszy olej... :roll: Półsyntetyk spokojnie wystarczy tylko lej coś lepszego...levis1991 pisze:jak nie bedzie tak grubo to chociaz zmien pozniej olej na syntetyk
niebieski79, jak to się stało że jeszcze nie byłem w Twoim temacie?? No ciekawie się dzieje przy audiku. Idziesz w dobrym kierunku bratko. Poka więcej fotek na glebie. Komin ślicznie wypolerowałeś, lampki jakie zakładasz?? Felgi OK ale ja bym coś bardziej z jajem dał, albo te pomaluj całe na biało.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80