[B3 Coupe 2.3 NG] Moje maleństwo i jej urok :D
Jeśli chodzi o zabudowę bagażnika i boczki to jest to zrobione całkiem sensownie i względnie ze smakiem ale jeśli chodzi o dokładkę do zderzaka z laminatu to według mnie kompletnie nie pasuje ona do tego auta, to jest Audi a nie Honda Civic, zmierzam do tego, że akcent japoński nie ma tu praktycznie żadnego odniesienia do reszty auta
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
de gustibus non disputandum est jak to mawial Dobry Wojak Szwejk, ale forum sluzy do wyrazania swojego zdania wiec sobie pozwole, i tak:
- maska: moze byc, nawet ta grafika niekoniecznie razi (japonska kaligrafia bylaby znacznie gorszym pomyslem)
- zderzak: jesli juz nie chciales oryginalnego to dalbym cos co konczyloby sie razem z dolna linia nadwozia, raz ze wygladaloby spojnie a dwa mniej ryzykujesz po ewentualnym obnizeniu auta (choc na zdjeciach widac ze i tym zderzakiem juz cos gdzies...)
- wnetrze i zabudowa: pomysl spoko, wykonanie spoko, kolorystyka IMO ni z gruchy ni z pietruchy, na Twoim miejscu 3malbym sie tonacji czarno-bialej - byloby widac konsekwencje
- kola: czarny srodek z jasnym rantem IMO wlasnie pasuje do bialego auta, na calych czarnych auto wyglada ociezale
- zdjecia i film: nastepne rob przy lepszym swietle, nadto do filmu dodalbym muzyke, na przyklad spod maski... :mrgreen:
- czego brakuje: gleby -60mm i 17" RH ZW1 na lato, moze ciemnych szyb
pomysl jest i odwaga jest - tego Ci Kolego gratuluje, potrzebna konsekwencja i wytrwalosc w realizowaniu planu - tego Ci zycze. powodzenia
- maska: moze byc, nawet ta grafika niekoniecznie razi (japonska kaligrafia bylaby znacznie gorszym pomyslem)
- zderzak: jesli juz nie chciales oryginalnego to dalbym cos co konczyloby sie razem z dolna linia nadwozia, raz ze wygladaloby spojnie a dwa mniej ryzykujesz po ewentualnym obnizeniu auta (choc na zdjeciach widac ze i tym zderzakiem juz cos gdzies...)
- wnetrze i zabudowa: pomysl spoko, wykonanie spoko, kolorystyka IMO ni z gruchy ni z pietruchy, na Twoim miejscu 3malbym sie tonacji czarno-bialej - byloby widac konsekwencje
- kola: czarny srodek z jasnym rantem IMO wlasnie pasuje do bialego auta, na calych czarnych auto wyglada ociezale
- zdjecia i film: nastepne rob przy lepszym swietle, nadto do filmu dodalbym muzyke, na przyklad spod maski... :mrgreen:
- czego brakuje: gleby -60mm i 17" RH ZW1 na lato, moze ciemnych szyb
pomysl jest i odwaga jest - tego Ci Kolego gratuluje, potrzebna konsekwencja i wytrwalosc w realizowaniu planu - tego Ci zycze. powodzenia
łłłooo w tym temacie mnie jeszcze nie było... :roll:
Super qpeta, nie boisz sie zmian jak deejay.ftb napisał i to jest +
Ja tez bym wnetrze robil bardziej na biało-czarne.
Zderzak moim zdaniem jest ok...nie zalatuje wsią, jest jeszcze w miare z gustem i leciutko bym powiedział podobny do riegera... hehe :mrgreen: Jak dasz do tego próg odpowiedni to będzie ok. Fele daj jakies bardziej szpanerskie i bedzie cycuś 8-)
Super qpeta, nie boisz sie zmian jak deejay.ftb napisał i to jest +
Ja tez bym wnetrze robil bardziej na biało-czarne.
Zderzak moim zdaniem jest ok...nie zalatuje wsią, jest jeszcze w miare z gustem i leciutko bym powiedział podobny do riegera... hehe :mrgreen: Jak dasz do tego próg odpowiedni to będzie ok. Fele daj jakies bardziej szpanerskie i bedzie cycuś 8-)
-
- Forum Audi 80
Dawno mnie tu nie bylo ale czas podeslac kilka fotek.
Samochodzik przeszedl gruntowna zmiane jesli chodzi o zewnatrz
-jest malowany aerografem
-nowy jasniejszy kolor bialy
na dniach beda felgi nowe czekam na wyplate :P:P
jesli chodzi o wnetrze to zostanie ono zmienione w kolorystyce czarno bialej niestety dopiero na zime
Samochodzik przeszedl gruntowna zmiane jesli chodzi o zewnatrz
-jest malowany aerografem
-nowy jasniejszy kolor bialy
na dniach beda felgi nowe czekam na wyplate :P:P
jesli chodzi o wnetrze to zostanie ono zmienione w kolorystyce czarno bialej niestety dopiero na zime
Jak dla mnie to fajnie wyszły te graficzki areografem. Nie jest to może styl w który sam bym poszedł ale ma się Tobie podobać. Podoba mi się to że jesteś odważny jeśli chodzi o wygląd qpy i umiesz widać balansować na tej jakże cienkiej granicy kiczu. Jak dla mnie jesteś jeszcze po tej właściwej stronie tej linii. Teraz już przydało by się jakieś mega koło. Co planujesz wrzucić?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
No tak zdjecia zdecydowanie musze zrobic o innej porze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co do kola to nie wiem bo wlasnie jestem na kupnie. jest masa wzorów i zastanawiam sie strasznie czy kupic jakiej mega wybajerowane z masa dodatkow czy jakies gwiazdy piecioramienne. Bardziej jestem ku gwiazdzie moze z fajnym rantem i moze czarnym srodkiem
Jeszcze zobacze
Pod maska niestety caly czas 2.3 NG troche juz mocy brakuje ale nadrabia dzwiekiem.
Moze zdecyduje sie na jakias zmiane ale to dopiero w przyszlym roku bo na zime planuje zrobic wnetrze w bialo czarnych barwach :mrgreen: :mrgreen:
Co do kola to nie wiem bo wlasnie jestem na kupnie. jest masa wzorów i zastanawiam sie strasznie czy kupic jakiej mega wybajerowane z masa dodatkow czy jakies gwiazdy piecioramienne. Bardziej jestem ku gwiazdzie moze z fajnym rantem i moze czarnym srodkiem
Jeszcze zobacze
Pod maska niestety caly czas 2.3 NG troche juz mocy brakuje ale nadrabia dzwiekiem.
Moze zdecyduje sie na jakias zmiane ale to dopiero w przyszlym roku bo na zime planuje zrobic wnetrze w bialo czarnych barwach :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
bartek062087, napisze ci tak auto nawet nawet bialy kolorek baja zawsze mi sie podobał [ to jest biala perla ?? ] grafika po boku calkie fajnie wyszlo :mrgreen: tylko ta czacha na masce nie pasuje do tego na moje jest zle to przemysleane ze nie ma dlaszej jej czesci na blotniku zeby byla w calosci no i ten przedni zderzak mi tu nie pasuje :mrgreen: ale kazdy ma inny gust i inna wizje :mrgreen: