jeżeli chodzi o felgę to myślałem, że będzie lepiej to wyglądało... nie wiem czy zarobiłeś na tym interesie czy musiałeś dołożyć, ale jest słabo :->
Dlatego przód chce jeszcze trochę obniżyć. Inna sprawa że Audi stoi na nie równym podjeździe więc wyszło trochę inaczej niż jest w realu.MarcinC pisze:przód trochę za wysoko
Dołożyć oczywiście musiałem, ale i tak myślę że interes jest niezły. Felgi są naprawdę w super stanie. Przednie właściwie bez żadnych rys i otarć z prawie nowymi oponami Michelina. Tylne mają kilka odprysków związanych z normalną eksploatacją i nieco gorsze opony ale naprawdę to drobne kwestie. Za same felgi na allegro krzyczą sobie po 600-700 zł i to zazwyczaj niezłe parchliny, nie mówiąc już o oponach. Ja za komplet dałem 840zł gdzie swoje felgi + opony podrzędnej firmy z 1,5mm bieżnika do ogranicznika sprzedałem za 700zł. Więc myślę że dołożenie 140zł jest niczym za felgi o 1cal większe z oponami markowej firmy w o wiele lepszym stanie.MarcinC pisze:nie wiem czy zarobiłeś na tym interesie czy musiałeś dołożyć
E tam pitolisz. Różnica w wyglądzie między 15takami a tymi 16takami jest sporo na plus dla 16tek. Może na fotkach nie wyszło to najlepiej ale wyglądają o niebo lepiej niż tamte 15tki. Krystyny A4 prezentuje się na nich zajebiście a różnica w tym momencie jest tylko taka że jego jest bardziej zglebiona no i czysta czego nie można powiedzieć o mojej :mrgreen:MarcinC pisze:ale jest słabo :->
Szczerze ci powiem że zdjęcia są nieco kijowe. Teraz jak tak patrzę to wyszła na nich gorzej niż jest w realu. Niedługo może będzie jakaś konkretna sesja.WOJTEK26 pisze:generalnie źle nie wyglada na tych aluskach