[ b3 ]Audi 80 b3 by M@rcus-Sprzedana
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Bardzo ładna, kolorek piękny (jeden z najładnieszych do audi ) felga pasuje do twojego b3 (szkoda ze glaby lekkiej nie zrobisz, ale co tam ) Nakładka albo zderzak od coupe koniecznie, chociaż nakładka chyba bardziej mi sie w tym konkretnym audi widzi . Natomiast szyb bym nie przeciemniał ani teraz ani poźniej. Pozdrawiam
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ladnie stonowana seryjna 80 b3 jednak z wyborem felg zarowno w opcji pirelli oraz szprychowek twojego gustu nie popieram. postarzaja one autko i robia z niego bardziej wiekowe niz jest...jak juz szprychowki to jakies inne o bardziej oplywowych ramionach :roll: Ogolnie jest zadbane i o to chodzi 8-) Pozdrawiam
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki za opinię, co do felg to narazie na ten sezon potem zobaczymy, co do zderzaka przedniego raczej wymiana na coupe odpada, dokładka mnie męczy i chyba się na nią zdecuduje, a dbać się o nią staram, nawet moja kobieta nieraz ma pretęsje że więcej czasu spędzam z Audiczką niż z nią, :mrgreen: Dzięki za komentarze i czekam na ew. sugestie co jeszcze można zmienić Pozdrawiam