Ludzie, czy Wy umiecie czytać?
W tym temacie jest wszystko podane. Numery z etki, zdjęcia lemfordera, zielonych i niebieskich. To jest jakaś farsa. Najlepiej, żeby Wam ktoś kupił, założył i jeszcze będziecie wybrzydzać, że krótko wytrzymały.
Przypomnę temat:
http://forum.apmotorsport.pl/viewtopic. ... c&start=15
Na tych poduszkach zjadłem zęby, montowałem już chyba wszystkie dostępne na rynku.
Sam u siebie mam założone niebieski ale z amorami bilsteina B6. Niczym wg mnie się nie różnią od zielonych stosowanych w A80 ( może gumą, sztywnością, nie przeprowadzałem testów ).
Do seryjnych amorów polecam lemfordera. Mam w domu 6 szt A80 i tylko te się sprawdzają. Kosztują coś ok 35zł/szt, są wyższe i poprawnie zrobione.
Tyle w temacie.
* ktoś tu powinien zrobić porządek i temat zamknąć, bo ile można biadolić na jeden i ten sam temat.
[80 B4 ABK]Poduszka mcpersona
fajne nie fajne, jedne lepsze od drugich...mozna książkę napisać o takich gustachMUNIOR pisze:To akurat chyba każdy czytający ten temat by chciał wiedziećLenio21 pisze:może nie zamykać Przemku ale dopilnować aby nie robić syfu, typu: mi wytrzymały tyle a mi tyle, te są fajne a te nie...
w temacie jest opisana wymiana oraz porady, dodatkowo wskazane są dobre produkty oraz gorsze, no i potwierdzone postami userów jakie marki się sprawdziły, więc już chyba nie warto dublować tego samego bo potem "ciężko" się czyta taki temat.
pzdr