Przywitaj się z nami
Powitanie
Witam wszystkich Nazywam się Sławek Jestem z Biaegostoku Mam B3 1991 ABK 2,0 od 4 lat ,ale dopiero teraz zarejestrowałem się w klubie ,ale korzystałem z pomocy od samego początku posiadania AUDI Pozdrawiam wszystkich.
Witam
Witam
Mariusz, obecnie z Wyszkowa, Sedan B4 2.0 90km, choć szykuję się na zmianę na kombi w dieslu, czasem czytam forum gdy mam jakiś problem no i postanowiłem iść dalej i wstąpić do klubu, witam wszystkich i pozdrawiam.
Mariusz, obecnie z Wyszkowa, Sedan B4 2.0 90km, choć szykuję się na zmianę na kombi w dieslu, czasem czytam forum gdy mam jakiś problem no i postanowiłem iść dalej i wstąpić do klubu, witam wszystkich i pozdrawiam.
- wojtek_gtx
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Witam
Mam na imię Wojtek jestem z Warszawy-Wawer
Auta które posiadam to :
- Audi B3 Quattro 2.3NG
- Ford Galaxy MK1 Ghia 1.9TDI AFN ++
- Opel Vectra C 2.2 DTI 16V
Zapisałem się do tego forum ponieważ poszukuję Audi 80 Coupe Quattro z którego chcę zbudować auto do wyścigów GSMP oraz pojeżdzawek torowych .
Na pewno będzie wymiana silnika na 2.2T 20V lub 2.8VR6 no może jeszcze 1.8T 20V
Mam na imię Wojtek jestem z Warszawy-Wawer
Auta które posiadam to :
- Audi B3 Quattro 2.3NG
- Ford Galaxy MK1 Ghia 1.9TDI AFN ++
- Opel Vectra C 2.2 DTI 16V
Zapisałem się do tego forum ponieważ poszukuję Audi 80 Coupe Quattro z którego chcę zbudować auto do wyścigów GSMP oraz pojeżdzawek torowych .
Na pewno będzie wymiana silnika na 2.2T 20V lub 2.8VR6 no może jeszcze 1.8T 20V
Witam!!!
Mam na imię Paweł pochodzę z Lubelskiego, a dokładnie to Janów Lub.
mam 19 lat
jakiś miesiąc temu zakupiłem Audi 80 B3 Sedan 1.8S 90KM benzyna+lpg
w jednopunkcie. O klubie dowiedziałem się od znajomego i postanowiłem się zapisac, ze strony dowiedziałem się dużo ciekawych rzeczy i bardzo mi to pomogło
Pozdro....
Mam na imię Paweł pochodzę z Lubelskiego, a dokładnie to Janów Lub.
jakiś miesiąc temu zakupiłem Audi 80 B3 Sedan 1.8S 90KM benzyna+lpg
Pozdro....