Na to chyba nie macie co liczyć <nono> Mnóstwo pracy będzie z podziałem działu technicznego a ten podział jest teraz pierwszoplanowy.Niki20 pisze:w.a.n.t.e.d napisał/a:
nochyba że admini wyłapali by ciekawe tematy i sami przenosili je do tamtego dzału :roll:
Innego wyjścia by nie było bo inaczej nie miało by to sensu...
Podział forum.
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
to musialoby sie wiazac z ustaleniem twardych i przejrzystych zasad mowiacych co uznajemy za zmodzenie auta. moim zdaniem jest to niepotrzebne dodawanie sobie roboty ktora jest z gory skazana na niewdziecznosc - w tak licznej spolecznosci zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie trabil izesz ustalone reguly sa niesprawiedliwe/nieobiektywne tudziez powoduja nieuzasadnione wyroznianie niektorych Klubowiczow. osobiscie uwazam rowniez ze tego typu dzialy sa mocno pretensjonalne bo dobra robota przy aucie zawsze obroni sie sama i znajdzie uznanie rowniez bez sztucznego wyrozniania w osobnym 'elitarnym' dziale.Niki20 pisze:Zależy pod jakim względem patrząc... Zmodzone i nie zmodzone były by osobno i pod tym względem byłby porządek.
nadto w tym podziale:
wartaloby zdaje mi sie uzupelnic ostatnia pozycje o 'S2/RS2' ewentualnie ugolnic do 'wersji rzadkich a specjalnych' czy czegos w podobie <ok>kubik pisze:- Coupe
- Cabrio
- Sedan
- Avant
- Competition
- Niki20
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wszystko OK, zgadzam się. Tylko chodzi mi o to żeby po prostu jakoś "nagrodzić" klubowiczów którzy coś starają się zrobić i odróżnić ich tematy od tych zwykłych. Dobrym a nawet bardzo dobrym sposobem do tego była 80-tka miesiąca... Szkoda że jej już nie ma bo było to bardzo dobre urozmaicenie forum... 
- michael80b3
- Forum Audi 80

-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
Panowie,
Jeśli chodzi a auta "zmodzone"... Regularnie przeglądam inne forum i tam w dziale o autach klubowiczów jest dział "projekty i realizacja". Świetna sprawa dla ludzi których nie wiele interesują seryjne auta. Opisywane tam samochody to naprawdę konkretne projekty. Także jeśli chodzi o ten pomysł to jestem zdecydowanie za!
Pozdro
Jeśli chodzi a auta "zmodzone"... Regularnie przeglądam inne forum i tam w dziale o autach klubowiczów jest dział "projekty i realizacja". Świetna sprawa dla ludzi których nie wiele interesują seryjne auta. Opisywane tam samochody to naprawdę konkretne projekty. Także jeśli chodzi o ten pomysł to jestem zdecydowanie za!
Pozdro
Podziałem próbnym był podział warsztatu. Nie wiem czy wszyscy to zauważyli. Poszło szybko sprawnie i bezproblemowo.sztahu pisze:a moze lepiej zacząć od czegoś prostego? bo podział działu nasze fury wg mnie bedzie prostszy niż technicznego. a jak podołacie temu można sie brac za techniczne i góry przenosićale jakby co ja sie nie znam :lol:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Kontakt:
Koledzy i koleżanki :mrgreen: zapoznajcie sie proszę z nowymi podforami. W niedługim czasie zaczniemy przenosić temty. Może się na początku zrobić mały bałagan, ale bądźmy dobrej myśli.
Narazie piszemy w starych tematach a nowe zakładamy w odpowiednich podforach zachowując dotychczasową formę nazewnictwa tematów.
Narazie piszemy w starych tematach a nowe zakładamy w odpowiednich podforach zachowując dotychczasową formę nazewnictwa tematów.