[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Olszak wyluzuj nic nie widać oponą przytarłeś nie felgą spocik pierwsza klasa zostałbym pogadał ale kobieta mi się nudziła, już więcej jej nie wezmę Kacper piękne są te Twoje Japańc e szkoda że do B4 nie robili takich postojówek w narożne światła i oczywiście felga przeglądać się w nich można . Kurde wstyd mi się zrobiło jak Kamil powiedział ze o lakier nie dbam aż na następny zlot polerkę zrobię a co . Fajnie było dużo nas raźniej i w ogóle, B2 z 2.0 R5 pod maską miała piękny dźwięk jak te 5 garów potrafi ładnie zagrać aż mi ciarki przechodzą jak sobie przypomnę. :lol: w tej platynowo-złotej Cupetce spodobała mi się hamownia na przodzie i doszedłem do wniosku ze zaczynam odkładać . A tak z ciekawości bo na spocie nie zapytałem deejay.ftb kiedy będę miał okazje zobaczyć Twoje Coupe ?? 7A już pod maską ??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
niezaprzeczalnie mozemy sobie pogratulowac udanego spota - wielgi szacun dla Wszystkich za przybycie i oby sie tak udawalo jak najczesciej <bravo>
oto foto:
tutaj sa te zdjecia w paczce (95MB) gdyby ktos zyczyl wrzucic sobie do watku czycus.
oto foto:
tutaj sa te zdjecia w paczce (95MB) gdyby ktos zyczyl wrzucic sobie do watku czycus.
oooo Panie, to jeszcze troche zanim, wszystko na biezaco melduje we watku.Marcinwwy pisze:deejay.ftb kiedy będę miał okazje zobaczyć Twoje Coupe ?? 7A już pod maską ??
Dziękować. Jeśli nie robili spróbuj zrezeć sobie takie. Na rezacze.pl zrobił sobie kolo w V8 podobne to i w b4 też da radę.Marcinwwy pisze:Kacper piękne są te Twoje Japańc e szkoda że do B4 nie robili takich postojówek w narożne światła
Za szybko pojechałeś skoro podobały Ci się hamulce z prosiaka, bo później dołączyło S2 z heblami od Vipera :shock:Marcinwwy pisze:w tej platynowo-złotej Cupetce spodobała mi się hamownia na przodzie i doszedłem do wniosku ze zaczynam odkładać