dokładnieyahoo69 pisze:mi najbardziej pasuja piątki srodek tgodnia odpoda bo nastepnego dnia do pracy trza iść heh
[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Dobra to wstepnie zmiana dnia spocenia sie ;]
kazdy piatek godz 20 kto bedzie ten bedzie :mrgreen: miejsce billa
i spontan spoty nikt nie zna dnia i godziny :mrgreen:
a co do dzialki to by dalo rade cos wymyslec <ok>
kazdy piatek godz 20 kto bedzie ten bedzie :mrgreen: miejsce billa
i spontan spoty nikt nie zna dnia i godziny :mrgreen:
a co do dzialki to by dalo rade cos wymyslec <ok>
Macku moj drogi kolego nie pisz takich bez sensownych pytan bo odpowiedz jest jasna czy cie poje.... [dzołk] tak na serio na moje moze byc opel bo ja teraz bede jezdzil aroska jak ktos nie wie co to [seat] maly szatan 1.0L Pb krolowa predkosci 140 na 4 biegu :mrgreen:maciek122 pisze: Panowie i Panie cy można przyjechać do was innym autkiem niż audi np Oplem (żart) ale z grupy VAG?
Spoko spoko działeczkie sie powiększy :mrgreen:no name pisze:ja musze wiedziec ilu bedzie chetnych na tego grilla bo nie wiem co z dzialka
A tak na serio Łukasz, jak dam rade to przybęde w sobotę i jak coś to mogie wziąć ze sobą krzesełko a jak ma być grubsza bibka to nawet leżaczek
A co do autka to słyszeliście historyję z ciemnozielonym avantem, którego niestety nie bede mniał a jeżeli nie słyszeliście to zapytajcie Jacy.
Acha zapomniałbym, jest ciulowo z autkami w DE tzn nic ciekawego , że nawet mogie wrócić bez autka a wtedy pozostanie mi tylko jazda trambimbwajem, aftobusem lub ciuchciągiem