[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Trzymam za słowo :mrgreen:chmiel25 pisze:a Słonika wezmę w w ostateczności na linkę!!
Postawić sobie datę hmmm.....i co z tego jak ja wiem że i tak się obsunie a mobilizacja z tego żadna :-| , lepiej będzie jak sobie zimny browar postawie przy pracy nad Audi <lol>
Wszyscy lubimy sŁitaśne foCiE prawda :?: <haha>
, ,
Powoli Audi się składa, jak widać, ale ciągle coś się przeciąga niestety :-x .
Udało mi się wcisnąć ICka bez ciecia blachy tak ze wchodzi zderzak i kratki w zderzaku na miejsce z czego jestem bardzo zadowolony :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 18:43 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
W CFLu nie ma wneki na ICka wewnatrz zdezraka, myslalem ze RS2 i CFL nie roznią sie niczym :?:
Upchasz spokojnie, jesli nie bedzie chciał wejsc to wystarczy usunac z belki na ktorej stoi chlodnica ten element do ktorego przykrecone jest pionowe wzmocnienie idace od pasa przedniego, wtedy przysuwasz ICka blizej chłodnicy o jakies 3cm i musi wejsc nie ma sily. Jesli chcesz takiego ICka jak ma Frano to wejdzie spokojnie napewno. Slabo szukach, sa zdjęcia od Krzysia na ktorych widac w jaki sposob wisi u niego FMIC .
Upchasz spokojnie, jesli nie bedzie chciał wejsc to wystarczy usunac z belki na ktorej stoi chlodnica ten element do ktorego przykrecone jest pionowe wzmocnienie idace od pasa przedniego, wtedy przysuwasz ICka blizej chłodnicy o jakies 3cm i musi wejsc nie ma sily. Jesli chcesz takiego ICka jak ma Frano to wejdzie spokojnie napewno. Slabo szukach, sa zdjęcia od Krzysia na ktorych widac w jaki sposob wisi u niego FMIC .