[vw passat] amory i sprężyny
Kompromisowe są amortyzatory marki kager rozprowadzane przez fotę. Są tanie po zniżkach ( bez zniżek też tanie) i można na nich ze 100000km zrobić. Do wyboru olejowe i gazowo olejowe. Zawsze jak chciałem mieć serię to pakowałem kager i nic nigdy z nimi się nie działo pomimo że to nie jest produkt z górnej półki. Fota daje na nie gwarancję.
kager??????????
Akurat na temat amorków nie powiem ale sworznie i końcówki drążków wybiły się szybko jak najtańsza chińszczyzna więc dobrze bym się nad tym zastanowił.
Tak jak koledzy mówili na początku kup sasch i będziesz zadowolony bo mnie osobiście życie nauczyło że szkoda czasu, pracy, pieniędzy na testowanie wynalazków i tego co w sklepie polecają. Może polecają to na czym mają największą marże?
Akurat na temat amorków nie powiem ale sworznie i końcówki drążków wybiły się szybko jak najtańsza chińszczyzna więc dobrze bym się nad tym zastanowił.
Tak jak koledzy mówili na początku kup sasch i będziesz zadowolony bo mnie osobiście życie nauczyło że szkoda czasu, pracy, pieniędzy na testowanie wynalazków i tego co w sklepie polecają. Może polecają to na czym mają największą marże?