Witam
1. mam problem z nierownym tylem w audi...ok 2 cm jeden bok wzgledem drugiego
co moze byc przyczyna ktos sie spotkal z takim zjawiskiem?
2. po co z tylu zamontowali stabilizator moze to on uleg odksztalceniu i zle dociska jedno z kol?
[100 c3] Tył nierówno stoi
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
na przegladzie wyszlo 75% poza tym suchutkie sa amorki i widac ze niedawno wymieniane auto mam od pol roku...
nawet tuleje wymienilem na amorze od strony tej co nizej siedzi i dalej nic
obstawiam na ten drazek panharda czy cos takiego byc moze ktos kiedys bokiem uderzyl w kraweznik i teraz ten drazek nie pracuje prawidlowo...albo tuleje gumowe na laczeniach sie zuzyly lub ktoras ze sprezyn zdefektowala choc wygladaja na idealne i nie sa nawet delikatnie skorodowane
macie jakies pomysly?
mni9ej wiecej cos takiego...mozna kupic tuleje do tego ustrojstwa?
nawet tuleje wymienilem na amorze od strony tej co nizej siedzi i dalej nic
obstawiam na ten drazek panharda czy cos takiego byc moze ktos kiedys bokiem uderzyl w kraweznik i teraz ten drazek nie pracuje prawidlowo...albo tuleje gumowe na laczeniach sie zuzyly lub ktoras ze sprezyn zdefektowala choc wygladaja na idealne i nie sa nawet delikatnie skorodowane
macie jakies pomysly?
mni9ej wiecej cos takiego...mozna kupic tuleje do tego ustrojstwa?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
swip, oblukaj też przód auta. Nie koniecznie musi to być wina tyłu. Jeśli z tyły krzywo stoi to i z przodu po przekątnej też będzie krzywo stało. U mnie Golf też kiedyś krzywo mi stał. Z przodu nie było tego tak widać, ale z tyłu rzucało się to w oczy. W moim przypadku problem w cale nie dotyczył tyłu, tylko właśnie przodu. Wyrównałem przód to i tył się wyrównał.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: