[2.3 B4] brak ssania
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
[2.3 B4] brak ssania
otóż mam pytanko moje audi jak jest zimne ma bardzo niskie obroty po podłączeniu silniczka krokowego odrazu gaśnie, czy to na cieplym czy na zimnym silniku. posiadam gaz, śmigam bez silniczka autko gdy dostanie okolo 90 stopni huja aż milo lecz jak zimne to te obroty wkurzają....
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
Dziękuje ale nadal w tych postach nie widzę odpowiedzi na mój problem z silniczkiem krokowym ;]
[ Dodano: 2010-08-28, 15:28 ]
pop długich walkach i podmianie czujnika temp/ silniczka krokowego/ czujników przy rozdzielaczu okazało się ze moje graty były dobre;/ przeplywka była już ze 100 razy regulowana i nadal lipa. jedyne co udało się zauważyć to to ze jak podepnę krokowca auto gaśnie lecz gdy odpalę i od razu przegazuje do okolo 3.5 tys obrotow auto trzyma obroty dosyć wysokie tj. 1100, lecz w trasie i tak potrafi zgasnąć na luzie, jakieś pomysly ? a moze sonda tylko jak ja sprawdzić?
[ Dodano: 2010-08-28, 15:28 ]
pop długich walkach i podmianie czujnika temp/ silniczka krokowego/ czujników przy rozdzielaczu okazało się ze moje graty były dobre;/ przeplywka była już ze 100 razy regulowana i nadal lipa. jedyne co udało się zauważyć to to ze jak podepnę krokowca auto gaśnie lecz gdy odpalę i od razu przegazuje do okolo 3.5 tys obrotow auto trzyma obroty dosyć wysokie tj. 1100, lecz w trasie i tak potrafi zgasnąć na luzie, jakieś pomysly ? a moze sonda tylko jak ja sprawdzić?