Giermaniec by Bibol - stronka 1
I tu się zgodzę, to nie wypał one są odizolowane ale " to i tak nie gra jak trzeba ", niedługo będzie jak na razie sama skrzynia a owale pójdą w osobną zabudowę w miejsce ori rolety.[/quote]
Moja rada wogóle wywal te ovale ew. daj je w tylne drzwi jak się uda zrezac bo one ci psują całą akustykę , najlepiej to je zamień na dobre 16 stki 2 drożne odseparowane i będzie gitara
Pozdro !!!
Moja rada wogóle wywal te ovale ew. daj je w tylne drzwi jak się uda zrezac bo one ci psują całą akustykę , najlepiej to je zamień na dobre 16 stki 2 drożne odseparowane i będzie gitara
Pozdro !!!
-
- Forum Audi 80
Obecnie jest założony zderzak eskowy z przodu, tył także eskowy czeka na swoją kolej ( w tym tygodniu ), włożyłem drugi motor ABK, skrzynie CCE i short shifter, audi przed wakacjami siądzie na 60/60 tylko jeszcze wybór gwint czy amory i springi, czekam na el. lustra właśnie, fakt troszkę zaniedbałem temat ale miałem grube perypetie rodzinne które niestety zakończyły się rozwodem i nie miałem jakoś głowy do aktualizacji, do kwietnia wrzucę fotki ze stanem obecnym. Audi lata i ma się dobrze, ganiałem nią po mazurach w zeszłym roku <ok>
tu jest taka tam foteczka że mała jest dalej ze mną <ok> ma dożywocie
tu jest taka tam foteczka że mała jest dalej ze mną <ok> ma dożywocie
Ostatnio zmieniony 06 mar 2013, 17:58 przez Bibol, łącznie zmieniany 1 raz.