Witam. mam nadzieje, że dobrałem odpowiedni dział, jeżeli nie to przepraszam i prosze o przeniesienie
Mianowicie mój ojczulek szuka pompyi znalazłem taka pompe jak na zdjęciach ale kompletnie się nie znam czy to 10 czy 11 czy 9 i ogólnie... Zrobiłem zdjęcia wszystkich ciekawych oznaczeń Bede wdzięczny za pomoc w określeniu co to za pompa...
oto zdjęcia :
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Sorka za jakośc zdjęc ale tylko telefon miałem pod ręką
[ all 1.9 TDI ] Co to za pompa ?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Się kolega opstrykał a najważniejszej rzeczy czyli numeru i choćby miejsca gdzie widać przelew paliwa nie pstryknął .Pompa na pewno 10 z 1,9 tdi ale czy nastawnik indukcyjny czy potencjometryczny to tylko zgaduj zgadula
Trochę :?: :roll: wcale nie widać ,jakby druga fotka złapała ciut wyżej ,to by było wszystko jasnegibaj pisze:silnik na pierburgu z nastawnikiem indukcyjnym (tak mi się wydaje)trochę źle widać
na drugiej fotce nie widać ale pierwsza mówi o wszystkim w przypadku nastawnika indukcyjnego króciec nadmiaru zasłania zawór odcinający w pompie i nawet jakby był wykręcony króciec to i tak by wystawał spory kawałek dekielka i byłoby widać na pierwszym zdjęciuMUNIOR pisze:Się kolega opstrykał a najważniejszej rzeczy czyli numeru i choćby miejsca gdzie widać przelew paliwa nie pstryknął ....Trochę :?: :roll: wcale nie widać ,jakby druga fotka złapała ciut wyżej ,to by było wszystko jasnegibaj pisze:silnik na pierburgu z nastawnikiem indukcyjnym (tak mi się wydaje)trochę źle widać
także pompa z nastawnikiem potencjometrycznym i powrotem u góry pokrywy nastawnika <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Ty to masz oko UKI_XX, <bravo>UKI_XX pisze:na drugiej fotce nie widać ale pierwsza mówi o wszystkim w przypadku nastawnika indukcyjnego króciec nadmiaru zasłania zawór odcinający w pompie i nawet jakby był wykręcony króciec to i tak by wystawał spory kawałek dekielka i byłoby widać na pierwszym zdjęciu
także pompa z nastawnikiem potencjometrycznym i powrotem u góry pokrywy nastawnika