[b3 2.0 6A quattro] Mokra podłoga za przednim fotelem
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Używasz w zimę gumowych dywaników? Z rynienkami czy bez?
U mnie woda pod fotelami brała się z nieodpowiednich gumowych dywaników, przez wszystkie lata tyle jej nasiąkło w wygłuszenie (a jak wiadomo, wykładzina od spodu jest pokryta czymś nieprzepuszczalnym) że w ciepłe dni to po prostu nie odparowywało.
U mnie woda pod fotelami brała się z nieodpowiednich gumowych dywaników, przez wszystkie lata tyle jej nasiąkło w wygłuszenie (a jak wiadomo, wykładzina od spodu jest pokryta czymś nieprzepuszczalnym) że w ciepłe dni to po prostu nie odparowywało.
Tak w zimę ląduje guma z rynienkami, ogólnie rzadko kiedy wożę kogoś z tylu wiec nie wiem skąd ta woda się tam bierze brakuje mi pomysłów Ostatnio jak padało tyle tej wody tam się nazbierało, że jak wyciągałem dywanik to aż z niego ciekłotrepek pisze:Używasz w zimę gumowych dywaników? Z rynienkami czy bez?
Ale czy jeżeli coś tak nieprawdopodobnego miałoby miejsce to druga strona pasażera też nie była by mokra?trepek pisze:To ja już naprawdę nie wiem... jedyne jeszcze miejsce to to, że woda dostaje się przez wlot powietrza z zewnątrz (podszybie) i kanałami powietrznymi wypływa Ci pod fotelem. Ale jest to straaaasznie naciągane