Witam moze ktos mnie zorientowac ile moze kosztować regeneracja głowic w V6 chodzi mi o planowanie, uszczelniacze zaworów ew. dotarcie gniazd zeby wszystko już grało bo póki co przy odpalaniu słysze stukające zaworu
Może ktos poleci jakiś warsztat w świętokrzyskiem albo okolicach
[B4 ABC] Regeneracja głowic
-
- Forum Audi 80
- Lukaszbroz
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
kolego właśnie u mnie tak sie dzieje przy odpalaniu i moze 5s na chodzi stukaja zzawory i przestaja głównie widać to jak samochód przestoji cała nockrystek pisze:jak zawory stukaja to hydroleguratory,lecz jesli odrazu przestaja to daj spokuj sobie ,
Nie widze u mnie 1000zł :roll: na zbyciu wiec chyba posłucham Twej rady i zaczekam az bedzie gorzej albo do poczatku wiosny mam nadzieje ze audik bedzie łaskawy
Kolego ja ostatnio remontowalem gore silnika, co do kosztow za 2 glowice w firmie "Papiez" w Krk zaplacilem 380 zl w tym kosztorysie zrobili mi planowanie 2-och glowic .wymiana prowadnic zaworow bo byly wytarte, i obrobka gniazd zaworowych i zaworow i ich dotarcie. Do tego dolicz sobie "szklanki" ja u siebie placilem za sztuke 12zl z firmy "Ina" , uszczelniacze zaworowe 2zl sztuka.
http://www.zumi.pl/233452,Auto-Szlif._I ... firma.htmlmaxel331 pisze:Kolego ja ostatnio remontowalem gore silnika, co do kosztow za 2 glowice w firmie "Papiez" w Krk zaplacilem 380 zl w tym kosztorysie zrobili mi planowanie 2-och glowic .wymiana prowadnic zaworow bo byly wytarte, i obrobka gniazd zaworowych i zaworow i ich dotarcie. Do tego dolicz sobie "szklanki" ja u siebie placilem za sztuke 12zl z firmy "Ina" , uszczelniacze zaworowe 2zl sztuka.
mnie kosztowalo 400zl + sprawdzenie plaszcza wodnego 2x40zl
do radomia masz niedaleko