tak.. cały czas wiruje szczególnie jak odpalasz rano samochód po całej nocy postoju nawet jakbyś miał tyle paliwa w baku żeby się przez korek wylewało to i tak po dłuższym postoju cały syf opadnie na dno zbiornika i zostanie wciągnięty do filtra podczas odpalania silnika <ok>Jelly pisze:a od kiedy jak jeździsz to paliwo w baku jest nieruchome???
[B4 1.9 TDI] Co to moze byc? Prosze o szybka odpowiedz.
Wiec tak panowie.
Otóż z braku czasu i warunkow niestety nie moge wymienic tego filtra i reszty. Wiec samochow odstawiam do mechanika i tak mnie nie bedzie na weekendzie i w tygodniu wiec nie mam kiedy tego zrobic. Wiec oddaje w nastepny piatek do mechanika i on niech sie tym zajme. Jak juz bede wiedzial co ty bylo to dam znac moze kiedys sie komus przyda. To tyle, pozdrawiam Skulk.
Otóż z braku czasu i warunkow niestety nie moge wymienic tego filtra i reszty. Wiec samochow odstawiam do mechanika i tak mnie nie bedzie na weekendzie i w tygodniu wiec nie mam kiedy tego zrobic. Wiec oddaje w nastepny piatek do mechanika i on niech sie tym zajme. Jak juz bede wiedzial co ty bylo to dam znac moze kiedys sie komus przyda. To tyle, pozdrawiam Skulk.