Aha dzięki bardzo <ok>AUDI_A6 pisze:Pod jakąkolwiek żarówkę wewnątrz czy to od zapalniczki czy to od nawiwu - nie ma różnicy
[80 b4] rezanie radia audi symphony2
Nic nie trzeba robić pod żadne żaróweczki się podłączać. W kostce do radia jest już kabelek oryginalnie taki cienki niebieski. Tylko wkładasz wtyczkę i działa. Bo na takiej samej zasadzie działają radia alfa gamma itp.DYZIO ale żeby zapalało się podświetlanie całego radia to trzeba to gdzieś podłączyć pod włącznik świateł? Dobrze to rozumię? Jeśli tak to gdzie?
Kamil 20 czyżbyś założył orginalne radio audi tak jak ja, jak tak dokup sobie kostke z wyjściem na wzmacniacz są tam 4 kanały a nie tak jak na orginalnej końcówce mocy tylko 2. Wiąże sie to z zakupem wzmacniacza i prowadzeniem kabli głośnikowych ale naprawde warto polecam taki zabiek.Jak narazie jestem zadowolony z tego jak gra z tym co miałem to niebo a ziemia.
narazie jeszcze nie założyłem ale mam w planach, pytam teraz o różne rzeczy gdyż jak się zabiorę to chcę wiedzieć gdzie co podłączyć a nie dopiero się zastanawiać.pawian78 pisze:Kamil 20 czyżbyś założył orginalne radio audi tak jak ja, jak tak dokup sobie kostke z wyjściem na wzmacniacz są tam 4 kanały a nie tak jak na orginalnej końcówce mocy tylko 2. Wiąże sie to z zakupem wzmacniacza i prowadzeniem kabli głośnikowych ale naprawde warto polecam taki zabiek.Jak narazie jestem zadowolony z tego jak gra z tym co miałem to niebo a ziemia.
[ Dodano: 2008-09-07, 14:55 ]
DYZIO powiedz mi czy to podświetlanie to wpina się w pin obok "-", pytam bo nie miałem żadnej kostki jak kupiłem samochód teraz mam takie radio które nie wymaga podświetlania więc nie interesowałem sie tym. Mam jeszcze 4 wolne przewody które nie wiem do czego słóżą:DYZIO pisze:Nic nie trzeba robić pod żadne żaróweczki się podłączać. W kostce do radia jest już kabelek oryginalnie taki cienki niebieski. Tylko wkładasz wtyczkę i działa. Bo na takiej samej zasadzie działają radia alfa gamma itp.
1 szaro- niebieski
2 biały
3 brązowy
4 czerwono- niebieski
Poszło na PW jak jeszcze mogę pomóc to e mailshellah pisze:pawian78 poszła wiadomość do ciebie ale nie odpowiadasz i chyba cie na forum nie było ostatnio.
Teraz ja się będe męczył z podświetlaniem przycisków w symp II. Na tym zdjęciu co podałeś nic nie widać i nie wiem co mam zrobić bo na elektrodzie różnie piszą