przez przypadek wkleiłem inna aukcje, uwzględniłem to przy zamówieniu, do diesla i z abs:)
dzięki za pomoc
Pozdrawiam
[80B4 1,9TDI 1Z] Kontrolka paliwa
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
więc przegub wymieniony, tylko pojawił się problem, ponieważ raz mnie znosi na prawo raz na lewo a raz jedzie idealnie prosto, więc byłem na jednej diagnostyce typ powiedział, że wszystko ok, ale nie dawało mi to spokoju więc pojechałem na drugą stacje, i powiedziano mi, że to tuleje wahaczy, więc zamierzam je wymienić, ale myślę, czy już nie polecieć ze wszystkim bo to i tak będe musiał zbieżność ustawić i tak, a tak zrobiłbym wszystko za jednym zamachem czyli sworznie, tuleje, gumy stabilizatora, tuleje belki przedniego zawieszenia, końcówki drążków, i łączniki stabilizatora. I teraz mam pytanie jakich firm najlepiej co by mi tu wytrzymało parę ładnych km;) oraz jaki może być orientacyjny koszt wymiany tych części?
Dzięki i Pozdrawiam
Dzięki i Pozdrawiam
Jeżeli nie musisz wymieniać sworznia wahacza tylko same tuleje na wahaczach to geometria się nie zmieni Co do firm części to Lemforder, moog, trw.ManiekMazowsze pisze:to tuleje wahaczy, więc zamierzam je wymienić, ale myślę, czy już nie polecieć ze wszystkim bo to i tak będe musiał zbieżność ustawić i tak
-
- Forum Audi 80