Miodek ty nie marudz tylko przywoz kobiete na czas bez niej to juz nie bedzie ten sam Wyrazow :lol: :mrgreen:
Jak trzeba to nawet na pusto do Holandii polecę i wrócę :mrgreen:
Sagem uwierz mi że wyłaczenie (Uśpienie)IMMO w Passacie lub Audi od 1997 do 2005 to kwestia jakis 5/15 sekund. Fakt że dość czesto trzeba wlutować emulator. żeby było to zrobione poprawnie i porzadnie.sagem pisze:chmiel25 pisze:Da sie wyłaczyć immo przynajmniej w tym sterowniku.
Tylko starsze sterowniki wymagaja założenie emulatora.
Ja u siebie mam wyłaczony programowo ale nie przez Vag-a.
Nie martw sie Uszaty polecisz na Wyrazów swoim klamotem
Pozdro
Tak, ale ja mam taki sam immo jak Słonik, też 3, podpinanie vaga nic tutaj nie da, nawet z najlepszymi programami na rynku, i vagiem na pewno go nie wyłączy. Trzeba wlutować obwód w puszke immo. Ja u siebie mam stacyjke, kluczyk i immmo wraz z puszką ori od B4, tylko wystarczyło rozebrac i zczytać dane z kompa od 1.8, a potem dodać obwód na puszkę, i dodam że immo nadal działa, nie jest to wywalone całkowicie. Sam obwód jest w puszce, nie ma zadnego powiązania z kompem. Było u mnie wielu "pewnych" siebie magików z laptopami i różnymi programami- każdy wychodził załamany. Musiałęm holować auto 75 km i człowiek specjalista zrobił to w 25 minut na moich oczach, a z nich się smiał. Aha, dla niejasnosci, czemu immo3, nie wiem, widocznie dodatkowo ktoś robił sobie to w niemczech po roku 2000, taka jest najprawdopodobniejsza wersja.
Różnica miedzy sedanem quattro i Avantem w ośce jest niewielka ale Q stawia opórsagem pisze:Nie Tomku, Ty będziesz najszybszy ropownicąchmiel25 pisze:Niestety bedziesz szybszysagem pisze:Adam, będzie z kim się pościgać :lol:
Narazie trzymam i robię co się da byście mnie nie dogonilisagem pisze:Mój cel to objechanie Krystiana, mam nadzieje że jeszcze z 5 lat potrzyma a4 :mrgreen: :mrgreen: