[All] Gadzet - naklejki, vinyle itp
Mnie też kusi żeby trochę ożywić samochód. Na jesieni i tak oddaję go do lakiernika i nie wiem czy po zimie nie pomyślę nad jakiś dodatkami właśnie w postaci naklejek. Auto mam czarne i na razie chodzi mi po głowie dodanie jakichś delikatnych dodatków w kolorze grafitowym, takim ton jaśniejszym niż lakier. Wydaje mi się że powinno to spoko wyglądać.
Od dawna myślę o jakiejś naklejce na drzwi, tylko nie wiem jaki kolor będzie najlepiej pasował do bordowego Avanta...4 pierscienie z chmurka dymu na drzwi lewy dolny rog...
co o tym sądzicie koledzy??
edit by ufotm: zamieszczenie linka z allegro niedozwolone poprzez regulamin.
co o tym sądzicie koledzy??
edit by ufotm: zamieszczenie linka z allegro niedozwolone poprzez regulamin.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2010, 23:16 przez siejek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Uploaded with ImageShack.us
A co myślicie o takim czymś?
Zbieram właśnie naklejki na moje audi :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Stickersy na samochód to ekstra pomysł! Szczególnie mi się podobają na felgach, dlatego sam już od dłuższego czasu zbieram naklejki i BBSy na rancie wyklejam, natomiast w miejsce kapsla dam wydrukowane na silikonie, każdy w innym kolorze, dekielki z napisem Dolce Gusto (czyli kapsle do ekspresu do kawy).
Na lusterka natomiast daje gotową folię, która wygląda jak naklejki. Sticker bombem okleję wszystko poza ramką wokół samego szkła lusteka.
Na czarnym samochodzie wszystko będzie się ładnie odcinać
Na lusterka natomiast daje gotową folię, która wygląda jak naklejki. Sticker bombem okleję wszystko poza ramką wokół samego szkła lusteka.
Na czarnym samochodzie wszystko będzie się ładnie odcinać