[b3 1.8] Projekt Kompressor i inne modyfikacje - foto
Koledzy filmik juz jest, pozostaje mi aby go wrzucić. Doładowanie jakie teraz jest to coś koło 0,3 bara, może nawet trochę ponad. Różnica naprawdę jest spora, mi na filmiku wyszło coś około 7,6 do setki :mrgreen: zresztą zobaczycie sami filmik to zmierzycie. Teraz doładowanie jest praktycznie od samego dołu, nie trzeba wysoko kręcić silnika żeby czuć doładowanie.
- karolas123
- Forum Audi 80
Bo było kilka skrzyń z różnymi przełożeniami i na różnych biegach miałeś różną prędkość. Interesuje mnie jaką masz skrzynię że na 2ce przeciągasz do ponad 100km/h.
Po zmianie na 3 wciskałeś gaz do dechy? Bo wygląda jakby zadyszki dostawała i nie przyspieszała tak jak wcześniej.
Masz około 7s do setki czyli lepiej niż np. 2.3 20V, porównywalnie z golfami mk1 z G60 pod machą i ok 1s gorzej od seryjnej S2. Czyli moc w granicach 180KM. Dla mnie to jest niemożliwe przy tych modach które zrobiłeś.
Po zmianie na 3 wciskałeś gaz do dechy? Bo wygląda jakby zadyszki dostawała i nie przyspieszała tak jak wcześniej.
Masz około 7s do setki czyli lepiej niż np. 2.3 20V, porównywalnie z golfami mk1 z G60 pod machą i ok 1s gorzej od seryjnej S2. Czyli moc w granicach 180KM. Dla mnie to jest niemożliwe przy tych modach które zrobiłeś.