[Olkusz - Carrefour] 26.09 - Spot + Sesja
[Olkusz - Carrefour] 26.09 - Spot + Sesja
Dobry.
Grupa z Olkusza zaprasza wszystkich chętnych na w miarę nieregularne, spontaniczne spoty pod Olkuskim Carrefourem. Chętnie przygarniem ludziów z okolicznych Trzebinii, Chrzanowa, Bolesławia, Sławkowa, Wolbromia, blebleble. Okolicznych ludzi. i nieokolicznych ludzi też. Kontaktujcie się ze mną, Putinnem albo Matim.
---------------------------------------------------
Aktualny Spot: Niedziela,26 września 2010 godz. 10:00
Spotykamy się o 10:00, nie koniecznie na Carrefourze, bo w niedziele rano jest tam całkiem spory ruch, więc dokładnie jeszcze ustalimy gdzie. Jeżeli pogoda dopisze, to biorę aparat, obiektywy, statywy. Docelowo zdjęcia mają odbyć się w miejscach do wyboru, z przykładowymi zdjęciami, nie koniecznie najwyższej jakości <ok> :
Sosina:
Cementownia Jaworzno:
Olkuski wiadukt, okolice torów kolejowych, motywy z jadącymi pociągami:
Punkty widokowe:
Miejsc jest więcej, Olkusz otwarty na propozycje :mrgreen: Panoramy, HDRy, Industriale, zdjęcia w ruchu. Ogranicza nas tylko wyobraźnia. Zaczynamy w miarę wcześnie, żeby było dużo czasu na zdjęcia dla każdego, rozmowę o moim braku podsufitki i wyśmiewanie ś.p. ringów Pytonna <ok>
Proponowałbym też ustalić jakiś kanał na CB, na którym będziemy się szukać. Ninejszym po dyskusji z wami, która się nie odbyła, narzucam kanał 25, który w tym momencie staje się oficjalnym kanałem Olkuskich miłośników Audi 80. :mrgreen:
// w pierwszym poście zostawiłem tylko krótkie info na temat spotów + informacja o aktualnym spotkaniu. Zdjęcia będą dodawane w postach odświeżających temat z aktualną informacją o spocie.
Grupa z Olkusza zaprasza wszystkich chętnych na w miarę nieregularne, spontaniczne spoty pod Olkuskim Carrefourem. Chętnie przygarniem ludziów z okolicznych Trzebinii, Chrzanowa, Bolesławia, Sławkowa, Wolbromia, blebleble. Okolicznych ludzi. i nieokolicznych ludzi też. Kontaktujcie się ze mną, Putinnem albo Matim.
Aktualny Spot: Niedziela,26 września 2010 godz. 10:00
Spotykamy się o 10:00, nie koniecznie na Carrefourze, bo w niedziele rano jest tam całkiem spory ruch, więc dokładnie jeszcze ustalimy gdzie. Jeżeli pogoda dopisze, to biorę aparat, obiektywy, statywy. Docelowo zdjęcia mają odbyć się w miejscach do wyboru, z przykładowymi zdjęciami, nie koniecznie najwyższej jakości <ok> :
Sosina:
Cementownia Jaworzno:
Olkuski wiadukt, okolice torów kolejowych, motywy z jadącymi pociągami:
Punkty widokowe:
Miejsc jest więcej, Olkusz otwarty na propozycje :mrgreen: Panoramy, HDRy, Industriale, zdjęcia w ruchu. Ogranicza nas tylko wyobraźnia. Zaczynamy w miarę wcześnie, żeby było dużo czasu na zdjęcia dla każdego, rozmowę o moim braku podsufitki i wyśmiewanie ś.p. ringów Pytonna <ok>
Proponowałbym też ustalić jakiś kanał na CB, na którym będziemy się szukać. Ninejszym po dyskusji z wami, która się nie odbyła, narzucam kanał 25, który w tym momencie staje się oficjalnym kanałem Olkuskich miłośników Audi 80. :mrgreen:
// w pierwszym poście zostawiłem tylko krótkie info na temat spotów + informacja o aktualnym spotkaniu. Zdjęcia będą dodawane w postach odświeżających temat z aktualną informacją o spocie.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2010, 15:00 przez Adaś Lee, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
- KnightRider
- Forum Audi 80
daje to radę <ok> (same cudoki i mecenasy)ha ha
dobre zdjęcia profesional Adaś <ok>
i jeszcze zapraszamy kolegów z Krakowa jacooo, Lucazzz itp.(mecenasów)
dobre zdjęcia profesional Adaś <ok>
i jeszcze zapraszamy kolegów z Krakowa jacooo, Lucazzz itp.(mecenasów)
Ostatnio zmieniony 26 sie 2010, 16:51 przez mati86, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdjęcia z pierwszego spotu:
myjcie, polerujcie, całujcie auta przed spotami i wycierajcie do sucha, będzie mniej roboty w szopie <ok>
myjcie, polerujcie, całujcie auta przed spotami i wycierajcie do sucha, będzie mniej roboty w szopie <ok>
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2010, 14:20 przez Adaś Lee, łącznie zmieniany 1 raz.
daje to radę ale tanie nie jest raczej że warto zakładać <ok>jaco124 pisze:az bede musial to zobaczyc na zywo? jak sie to spisuje? warto zakładac? w halogenach jest H3? ksenon się zmieścił bez problemow czy duzo rezania? bo z tego co wiem to tam mało miejsca jest..
teraz jak mnie ktoś wkurzy w nocy to będzie miał miłą niespodziankę ha ha
efekt mnie powalił :shock:
są normalne żarówki pod H3 z xenonów nie było dużo roboty.
ale jest efekt AX <ok>