[b4 2.3] Sprężyny Weitec
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
czy ja wiem ze szeroko;] w sam raz śmigam tak 5 lat miałem profil 40 ale na poprzednim zawieszeniu i tym profilu miałem dość ;] tak to wyglądało http://s3.zapodaj.net/85912920.jpg.html
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
bo 40/40 mam na zime <rotfl> ...ale na nast sezon bedzie 60/60 albo gwint...okaze sie w tym tygodniu...Dregan pisze:powiem Ci że patrze na Twoje fotki i dosyć wysoko stoi ci auto ;/jaco124 pisze:tez mam mtsa i jest ok, nie narzekam...za te pieniadze nic lepszego nie znajdziesz..chyba ze uzywana firmowke... ja za kpl amorow i sprezyn 40/40 dalem 590zeta bodajze.. :mrgreen: nowe..
witam czytam to co piszecie i ja mam ten sam problem kupiłem swoją audiczkę i już miała obniżone zawieszenie i nie wiem o ile i jakie są tam amorki , a przyszła pora na wymianę amorków i też nie wiem w jakie inwestować do standardowego zawieszenia , czy w twardsze o skróconym skoku .
Czy macie namiary jeszcze na jakieś inne amorki oprócz tych mts-ów,może z jakąś regulowaną twardością . :lol:
Czy macie namiary jeszcze na jakieś inne amorki oprócz tych mts-ów,może z jakąś regulowaną twardością . :lol:
to zalezy ile masz funduszy na nie..
ja powiem ci ze kupilem tego mtsa na probe... za takie pieniadze to nawet szkoda nie bedzie jak sie szybko wysypia.. ale kupilem i jestem zadowolony bo sie sprawuja dobrze...
co do sprezyn -40/40 to nweto to gleba nie mozna nazwac.. balem sie odrazu wrzucac 60 bo myslalem ze za nisko..ale apetyt rosnie w miare jedzenia wiec teraz wiem ze napewno 60/60 sie pojawi u mnie... a springi 40/40 to fakt dodaja troche uroku w aucie i po zalozeniu ich na amory sportowe jest duzo lepiej
ja powiem ci ze kupilem tego mtsa na probe... za takie pieniadze to nawet szkoda nie bedzie jak sie szybko wysypia.. ale kupilem i jestem zadowolony bo sie sprawuja dobrze...
co do sprezyn -40/40 to nweto to gleba nie mozna nazwac.. balem sie odrazu wrzucac 60 bo myslalem ze za nisko..ale apetyt rosnie w miare jedzenia wiec teraz wiem ze napewno 60/60 sie pojawi u mnie... a springi 40/40 to fakt dodaja troche uroku w aucie i po zalozeniu ich na amory sportowe jest duzo lepiej
- grzechas_audi
- Forum Audi 80