Masz teraz w dowodzie przebite numery nadwozia czy musiałeś przywrócić te które miałeś wcześniej?chmiel25 pisze:Nareszcie dziś dokończyłem procesu rejestracji i legalizacji AUDI po kradzieży :mrgreen:
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
No coś ty musiałem pokonać cala procedure urzedową. przebite numery zostaly ale wydzial komunikacji wydał mi decyzje o nadaniu nowych numerów nadwozia.Masz teraz w dowodzie przebite numery nadwozia czy musiałeś przywrócić te które miałeś wcześniej?
Tomek nie wiem czego brakuje wizualnie, less is more to najlepsze rozwiązanie. Zamiast pakować $ w dokładki przeznacz to na tak jak mówiłeś zderzak od s2 avant, jak założysz abty to się wszyscy za tą dupą będą oglądali Końcówki wydechu mógłbyś przetrzeć, to fakt, tym bardziej,że masz nowe i nie namęczysz się ,żeby wyglądały jak trza.
Mikko tylko że one sa ze stali nie z kwasówki. wiec nie beda sie swiecić. A co do zderzaka to powoli szukam ale na zime szkoda mi zakładać ładnego jak znam siebie pewno nie jedna zaspe zetne lotem koszacym :mrgreen:
Sagem przekonałes mnie do tej lotki, poczekam na ori RS2.
Sagem przekonałes mnie do tej lotki, poczekam na ori RS2.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2010, 20:45 przez chmiel25, łącznie zmieniany 1 raz.
Ty niewidziałes filmikow z zimy?? Jak latam coupe 7A i Compi??AUDI_A6 pisze:hahaha nie no ten koleś mi się podoba :mrgreen:chmiel25 pisze:jak znam siebie pewno nie jedna zaspe zetne lotem koszacym :mrgreen:
W wyrazowie wszyscy sie śmiali że właczałem nieśmiertelność w Compi jak ganiałem się z Viper-em :mrgreen:
ACE potrafi się dokręcić do końca obrotomierza <rotfl>