Przywitaj się z nami
-
kristawbuz
- Forum Audi 80

powitanie
siema wzystkim klubowiczom jestem busik z gniewkowa moje aotko to b3 coupe z 1991 roku na wypasie bardzo miłe autko ciesze sie ze dołączyłem do klubu pozdrowionka dla wszystkich
-
grzesiek20-85
- Forum Audi 80

Witam
Witam. Jestem szczęsliwym posiadaczem 80-ki, B4, AVANT, 2.0E, ABK, 115 KM. Grzegorz z okolic Warszawy, Teresin blisko Sochaczewa. Może to krzykliwe ale to Moje zdanie, nie interesują mnie śmieszne modyfikacje, tylko oryginały. P.S. nie możesz znaleźć gratów (części) do swojej malutkiej niuni? Pisz, ja znajde napewno
. Zdjęcie będzie później
.
Re: Przywitaj się z nami
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez gwizdek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
lukaszek_1104
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Witam po raz pierwszy
Witam,
Śląsk cieszyński i okolice, od niedawna posiadam B3 Coupe 2.3E 136KM (przesiadłem sie z 2.5V6 - 170KM). Witam wszytskich uzytkowników Audi!!! Pozdrawiam
Śląsk cieszyński i okolice, od niedawna posiadam B3 Coupe 2.3E 136KM (przesiadłem sie z 2.5V6 - 170KM). Witam wszytskich uzytkowników Audi!!! Pozdrawiam
-
raptus1984
- Forum Audi 80

-
Rafalekk1986
- Forum Audi 80

Witam. Od kilku lat jestem posiadaczem białej B4 rocznik 93. Niestety ale nie kombi 
Pochodzę z Żagania k.Zielonej Góry, a obecnie i raczej na stałe zamieszkałem w okolicy Rozprzy k.Piotrkowa Trybunalskiego
Forum szukałem i znalazłem w trakcie remontów niuni.
Białe b4 2.0 90KM ABT na blachach EPI 02UU
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tych autek.
Pochodzę z Żagania k.Zielonej Góry, a obecnie i raczej na stałe zamieszkałem w okolicy Rozprzy k.Piotrkowa Trybunalskiego
Forum szukałem i znalazłem w trakcie remontów niuni.
Białe b4 2.0 90KM ABT na blachach EPI 02UU
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tych autek.
- piotrasss1
- Forum Audi 80

Witam. Mam na imię Piotr (Mówcie Piotrasss lub Kadett)
i jestem Lasek k. Warszawy 
Witam się już raczej po raz kolejny ponieważ bardzo dawno nie odwiedzałem tego forum.
Powód -> Rozbite Audi Coupe B2 81r ;( nie z mojej winy i przez długi okres czasu jeździłem czymś innym ale z tych samych lat
Sprzedałem ostatnio auto ponieważ postanowiłem sobie już kiedyś że chce mieć audi po raz kolejny. Jest to nie zastąpione Auto. W tej chwili jeżdżę Audi Coupe B2 85r. Kolor Bordowy Metalik. Silnik na razie bardzo mały bo 1.6 Ale po Zimie szykuje się Swap na 2.2 Turbo i gwint
Hej :mrgreen:
Witam się już raczej po raz kolejny ponieważ bardzo dawno nie odwiedzałem tego forum.
Powód -> Rozbite Audi Coupe B2 81r ;( nie z mojej winy i przez długi okres czasu jeździłem czymś innym ale z tych samych lat
Sprzedałem ostatnio auto ponieważ postanowiłem sobie już kiedyś że chce mieć audi po raz kolejny. Jest to nie zastąpione Auto. W tej chwili jeżdżę Audi Coupe B2 85r. Kolor Bordowy Metalik. Silnik na razie bardzo mały bo 1.6 Ale po Zimie szykuje się Swap na 2.2 Turbo i gwint
Hej :mrgreen:
siema jestem nowym klubowiczem
siema nazywam sie krzysiek jestem ze szczecinka mam moja zielonkawa niunie 2.0ABT 90km 94r w sedaniku od zawsze 80 mnie pociagaly serdecznie wszystkich pozdrawiam