Audi 80 B4 ABT+ Black&White Angel
500 z rocznymi pirelkami 205/40/17ATLAS pisze:Ojjj fajnie te nowe kółka pasują do auta bardzo długo stały takie na allegro, ale koleś nawet złotówki nie chciał opuścić. Może to te same za bodajże 1050zł?
http://allegro.pl/item1186403774_felgi_ ... relli.html
W zime bede je regenorwal, zastanawiam sie nad srodkiem, w jaki kolor zrobic, jakies propozycje ?
Zrobie jakas sesje w dzien to bedzie mozna zrobic VT.
O stary za ten hajs to bym je brał w ciemnoPI7er pisze:500 z rocznymi pirelkami 205/40/17
http://allegro.pl/item118...ot_pirelli.html
W zime bede je regenorwal, zastanawiam sie nad srodkiem, w jaki kolor zrobic, jakies propozycje ?
Zrobie jakas sesje w dzien to bedzie mozna zrobic VT.
Ale skoro już je masz to proponuję środek zostawić srebrny, a jeśli już pragniesz prze lakierować to na biało lub coś ostrego np. róż. Rant w lustro i wrzucaj na auto.
Mam jeszcze takie cos 17x7.5 ET 37 z prawie nowymi oponami 7-7.5mm 205/40/17. 2 rozstawy srób 4x100 i 4x108.
Chetnie oddam w cenie 1100zl. Mi sie podobaja na moim aucie ale wole ACT, sa zadko spotykane.
Chetnie oddam w cenie 1100zl. Mi sie podobaja na moim aucie ale wole ACT, sa zadko spotykane.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2010, 00:13 przez PI7er, łącznie zmieniany 1 raz.
Koło widziałem na żywo i daje rade, tylko klar z rantów schodzi. Czytałem, że ranty są kute, więc w polerce będą świetnie wyglądały i nie traktuj ich jak w oryginale lakierem bezbarwnym, bo stracą połysk a z klarem będzie dalej problem. Jedyne co mi nie pasuje w tych felgach to szerokość trochę za 'grzeczna', 7,5j to ja mam w 15
Z tylu jest na styk i jak bym dal dystans 15mm to by wystawalo poza obrys a tego bym chcial uniknac. Z przodu aktualnie zalozylem dystans ok 20mm i wystaja poza obrys. Musze kupic 2 dystanse ok 8-10mm na przód.
One wisialy na allegro max kilka godzin i byly pierwszy raz wystawione wiec chyba mówimy o innym ogloszeniu.Słonik pisze:tak sie zastanawaialem kto je lyknie, sam sie czailem troche na te felgi ale akurat kasa byla na co innego.
35/35mm H&R. Jezeli chodzi o MAMy S-line to z tylu dalem do fotki dystans który odsadzil kolo o ok 25-30mm. Bez dystansów ta felga nie wyglada. Mi sie na moim aucie podobaja s-line ale wole bardziej unikatowa felge jaka jest ACT <ok>Niki20 pisze:PI7er, nie kuś tymi felgami bo od zawsze mi się takie podobały. :mrgreen: Może coś pozamieniamy?? :lol:
Tam jest jakiś dystans założony?? Autko coś niżej siedzi??