Temu panu Dużekacper85 pisze:Na dwa ja przynajmniej.
[mazowieckie] Audi Tour de śląsk FINAŁ Wyrazów k/Częstochowy
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
sagem, na spocie w niedziele zgadamy i jakbyś nie miał dostępu to zadzwonie do Ciebie czy tam puszcze jakiegoś esa, co tam wymyśliliśmy.
[ Dodano: 2010-09-13, 08:12 ]
Dobra jako że na spocie nie ustaliliśmy nic proponuje się jakoś zacząć dogadywać odnośnie organizacji naszego wylotu. Łysy mówił że dołączy za Warszawą także najpierw musimy dogadać nasz warszawski wylot. Z woli wychodzi 225 km. O której więc się ustawiamy i gdzie. Podejrzewam że bladym świtem. Łysy napisz gdzie chcesz dołączyć, może Sagemowi by pasowało też tam czekać i nie wjeżdżać do Warszawy niepotrzebnie.
[ Dodano: 2010-09-13, 08:12 ]
Dobra jako że na spocie nie ustaliliśmy nic proponuje się jakoś zacząć dogadywać odnośnie organizacji naszego wylotu. Łysy mówił że dołączy za Warszawą także najpierw musimy dogadać nasz warszawski wylot. Z woli wychodzi 225 km. O której więc się ustawiamy i gdzie. Podejrzewam że bladym świtem. Łysy napisz gdzie chcesz dołączyć, może Sagemowi by pasowało też tam czekać i nie wjeżdżać do Warszawy niepotrzebnie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
jesli przyjmiemy za dwa pewniki ze a) na miejscowke mozemy wjechac od 1000 czasu lokalnego i b) chcemy pod3mac tradycje mowiaca ze Grupa Mazowiecka zawsze pierwsza na miejscu to proponuje zaczac zwijac te 225km o jakiejs 0630 tak zeby sie zanadto nie spieszyc.
do puenty: moze zbiorka o 0600 na parkingu pod M1 w Jankach, co Wy na to :?:
do puenty: moze zbiorka o 0600 na parkingu pod M1 w Jankach, co Wy na to :?:
Miejsce w którym ja się dołączę to stacja paliw BP, po naszej stronie więc nie ma problemu. Mieści się ona przed samym Mszczonowem. Dla ułatwienia daję link do tej stacji na Targeo, oraz zdjęcie na którym zaznaczona jest ta stacja. Jest spora więc trudno będzie ją przegapić:)
Wystarczy kliknąć na obrazek i otworzy się w pełnym rozmiarze.
Link do Targeo:
http://mapa.targeo.pl/BP,miejsce_4450097
Wystarczy kliknąć na obrazek i otworzy się w pełnym rozmiarze.
Link do Targeo:
http://mapa.targeo.pl/BP,miejsce_4450097
Dobra to zbiórka ustalona na 6:00 w Jankach proponuje tu:
Jak będą wszyscy wylatujemy co by nie zapitalać bo mam już wystarczającą liczbę punktów a tam radar na radarze i pies na psie po drodze. Potem dołączamy do Łysego na stacji którą podał. Sagem, to jak już się zdecydujesz to napisz jak robisz żebyśmy wiedzieli czy czekać w jankach.
Jak będą wszyscy wylatujemy co by nie zapitalać bo mam już wystarczającą liczbę punktów a tam radar na radarze i pies na psie po drodze. Potem dołączamy do Łysego na stacji którą podał. Sagem, to jak już się zdecydujesz to napisz jak robisz żebyśmy wiedzieli czy czekać w jankach.