to czemus mi sprzedal polowiczne ;pAUDI_A6 pisze:całe malowane albo wogóle
Nisko (a będzie niżej) leążcy Avant :) 2,6 V6 :D by J@bco
dokładnie zastanawiam się nad biksenonem tylko ma mam połamane mocowania i kurde jak jade to się ruszają puścił byś fotkę na priva jak masz zamontowane lampy ?? mi się ruszają i co chwile muszę dokręcaćKolczat pisze:odblysnik swiatel drogowych, badz jak kto woli "dlugich" bo halogeny to mamy ponizej ';p to tak w roli scislosci Twej wypowiedzi i fakt nie beda swiecic a raczej beda ale nie bedaosiwetlac drogi no a takie gdzie odblysnik jest srebrny jak sie wyraziles mnie tez sie okropnie nie podoba, daltego probuje sie zamienic z kims komu sie podoba a ma cale srebrne ;]J@bco pisze:odbłyśnik halogenu
jezeli chodzi o calosc czarna to sa dwa wyjscia:
1. nie oswietlamy sobie drogi klikajac na "dlugie"
2. montujemy bixenon ;]
ja mimo wszystko podpatrze Twoj pomysl na czarna ramke, za nie dlugo i bedzie tak u mnie
pozdro ;]
heh ano standard tylko mi ta listewka szoruje o zderzak i już widaćKolczat pisze:nie mam zadnego aparatu w domu nawet kalkulatorem nie zrobie juz... ale mam zamocowane na dolnych zaczepach poziomo wkrecajac sroby i z gornych mocowan zamontowane pionowo po dwa na strone, dodatkowo ramka pod lampa trzymie sie na reflektorze... czyli standart ;]
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Słonik 23:57:50
ik nawet pudzian ma radoche
Ja 23:58:10
nie no rozjebałeś mnie tym pudzianem
Słonik 23:58:32
ale pop[atrz na jego mine, jaki zadowolony
Słonik 23:58:35
<rotfl>
Ja 23:58:44
niemoge no niemoge;d
:mrgreen:
Dobra koniec OT. Przepraszamy autora tematu że nasze wygłupy, ale tak to jest z dziećmi. Ładne auto dbaj o nie. Pozdrawiam. :mrgreen:
ik nawet pudzian ma radoche
Ja 23:58:10
nie no rozjebałeś mnie tym pudzianem
Słonik 23:58:32
ale pop[atrz na jego mine, jaki zadowolony
Słonik 23:58:35
<rotfl>
Ja 23:58:44
niemoge no niemoge;d
:mrgreen:
Dobra koniec OT. Przepraszamy autora tematu że nasze wygłupy, ale tak to jest z dziećmi. Ładne auto dbaj o nie. Pozdrawiam. :mrgreen: