Audi B4 AVANT by OGr
PABLO, porównując do tego co było a co jest to chyba nie jest tak źle. Brakuje mi jednak trochę komfortowych elementów, typu szybki i szczególnie klimatyzacji.
jmm, z tyłu foteli są standardowe, a boczki przerobiłem sobie sam. Chciałem dorwać oryginalną skórzaną tapicerkę ale niestety nie widziałem
zjawa, u mnie akurat gaz zwalili kolesie i cały czas mi to regenerują Ogólnie koszt niby przeróbki był taki jak nowej instalacji. Starą instalację oczywiście oddali mi do ręki
jmm, z tyłu foteli są standardowe, a boczki przerobiłem sobie sam. Chciałem dorwać oryginalną skórzaną tapicerkę ale niestety nie widziałem
zjawa, u mnie akurat gaz zwalili kolesie i cały czas mi to regenerują Ogólnie koszt niby przeróbki był taki jak nowej instalacji. Starą instalację oczywiście oddali mi do ręki
To zmienia troche sytuację, jakbyś miał skóre, to boczki były by ok. Co za materiał dałeś na boczki?OGr pisze:jmm, z tyłu foteli są standardowe, a boczki przerobiłem sobie sam. Chciałem dorwać oryginalną skórzaną tapicerkę ale niestety nie widziałem
Bo jeśli to skaj to wyglada troche jak taxi/policja :-|, ale jak skóra, to jesteś na dobrej drodze :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Doszła do mnie blenda z Allegro. Z góry jest ciut połamana ale jak to się mówi polak potrafi i zrobi Całe szczęśćie połamania są tylko w tym miejscu, w innych miejscach jest jak nówka Też myślałem że w cenie w jakiej mi to koleś sprzedał (30 zł + koszty przesyłki) będzie jakaś podróba ale jednak oryginał (no niestety do klejenia). Do kilku dni muszę jeszcze znaleźć klamkę z C4 do niego i będzie można to założyć Niżej kilka fotek.
Czy ktoś ma fotki klamki z C4 ? Ewentualnie może ktoś ma do sprzedania ?
Czy ktoś ma fotki klamki z C4 ? Ewentualnie może ktoś ma do sprzedania ?