Audi B4 AVANT by OGr
PABLO, porównując do tego co było a co jest to chyba nie jest tak źle. Brakuje mi jednak trochę komfortowych elementów, typu szybki i szczególnie klimatyzacji.
jmm, z tyłu foteli są standardowe, a boczki przerobiłem sobie sam. Chciałem dorwać oryginalną skórzaną tapicerkę ale niestety nie widziałem
zjawa, u mnie akurat gaz zwalili kolesie i cały czas mi to regenerują
Ogólnie koszt niby przeróbki był taki jak nowej instalacji. Starą instalację oczywiście oddali mi do ręki 
jmm, z tyłu foteli są standardowe, a boczki przerobiłem sobie sam. Chciałem dorwać oryginalną skórzaną tapicerkę ale niestety nie widziałem

zjawa, u mnie akurat gaz zwalili kolesie i cały czas mi to regenerują

To zmienia troche sytuację, jakbyś miał skóre, to boczki były by ok. Co za materiał dałeś na boczki?OGr pisze:jmm, z tyłu foteli są standardowe, a boczki przerobiłem sobie sam. Chciałem dorwać oryginalną skórzaną tapicerkę ale niestety nie widziałem
Bo jeśli to skaj to wyglada troche jak taxi/policja :-|, ale jak skóra, to jesteś na dobrej drodze :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Doszła do mnie blenda z Allegro. Z góry jest ciut połamana ale jak to się mówi polak potrafi i zrobi
Całe szczęśćie połamania są tylko w tym miejscu, w innych miejscach jest jak nówka
Też myślałem że w cenie w jakiej mi to koleś sprzedał (30 zł + koszty przesyłki) będzie jakaś podróba ale jednak oryginał (no niestety do klejenia). Do kilku dni muszę jeszcze znaleźć klamkę z C4 do niego i będzie można to założyć
Niżej kilka fotek.
![Obrazek]()
Czy ktoś ma fotki klamki z C4 ? Ewentualnie może ktoś ma do sprzedania ?

Czy ktoś ma fotki klamki z C4 ? Ewentualnie może ktoś ma do sprzedania ?