[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
- michael80b3
- Forum Audi 80
A dziękuję dziękuję... za przyzwolenie <ok>Słonik pisze:Zaczynam widziec w niej to cos co miala twoja poprzednia coupe...tyle powiem <ok>
Powoli do przdu, działaj.
Jest, leży i czeka na nast. sezon RH 17/8 walnięte w polerke tylko łopon sie wzięło i zbrakło :mrgreen: a na zime będzie co inszego <cieszy>michael80b3 pisze:No wreszcie ujawnił foto, co tu dużo gadać bajera po prostu. Jakieś fajne koło z rantem by się przydało .
no no no Ksisiu :mrgreen:
felga będzie więc o feldzie nie piszę tłumik... bardziej go schować i walnąć dwururkę w czarny mat i będzie malyyna, no chyba, że masz w planach coś innego tył jak tył... nówka TRESER robi robotę <ok> przód to taki typowy "Madafaker" 8-) strasznie mi się podoba :!:
"u nas" się nie czepiają więc zrób ściemę też z przodu lub zerwij tą na tyle, bo średnio to wygląda :roll:
ogólnie Qp robi robotę
felga będzie więc o feldzie nie piszę tłumik... bardziej go schować i walnąć dwururkę w czarny mat i będzie malyyna, no chyba, że masz w planach coś innego tył jak tył... nówka TRESER robi robotę <ok> przód to taki typowy "Madafaker" 8-) strasznie mi się podoba :!:
"u nas" się nie czepiają więc zrób ściemę też z przodu lub zerwij tą na tyle, bo średnio to wygląda :roll:
x.x Turbo ? :oops:kris0181 pisze:wydechem zajme sie za jakis czas... bo jest cos w planach co i tak wiąże się ze zmianą wydechu <mikolaj>
ogólnie Qp robi robotę
Przód wygląda baaardzo dobrze.
Co raz bardziej podoba mi się zderzak v6 cały pociągnięty w kolor.
Chce tak zrobić u siebie jeśli uda mi się kupić tylny zderzak color edition, i do tego jeszcze progi w kolor.
Ogólnie wszystkie zmiany na ogromny plus
Wszystko idzie w dobrą strone
Gratuluje i czekam na kolejne mody. Powodzenia! <ok>
Co raz bardziej podoba mi się zderzak v6 cały pociągnięty w kolor.
Chce tak zrobić u siebie jeśli uda mi się kupić tylny zderzak color edition, i do tego jeszcze progi w kolor.
Ogólnie wszystkie zmiany na ogromny plus
Wszystko idzie w dobrą strone
Gratuluje i czekam na kolejne mody. Powodzenia! <ok>
- michael80b3
- Forum Audi 80
dokładnie <rotfl2> mam dwie laski ...'żywe' czy 'nie żywe' :mrgreen: grunt ze sie sprawdzają xDKolczat pisze:ma dwie laski biale przed autem i sprawdza czy jest auto przed nim czy nie ;p
To są soczki i po dobrym ich ustawieniu nawet same krótkie światła wystarczają... bynajmniej mi. Wyreza sie jakies BI to bedzie juz wgl malyyna.
hahah tak, tak miszczu... obydwaj mamy takie piekne przody najlepsiejsze w klubie <rotfl2>Maroonio pisze:Ja pierniczę ale zajebiste qp, normalnie już mnie ręka boli od tasowania nad tym pięknym przodem
Fakt faktem czegoś w moim jeszcze mi brakuje ale nie wiem czego :roll:
PS: Bedziemy musieli DJ'a namówić na wspólne nas obfilmowanie <:P>