Nie, a gdzie leciały? Na Polsacie? Jeśli tak to nie mam, więc nie dziwne że nie widziałem. :mrgreen:chmiel25 pisze:Ty niewidziałes filmikow z zimy?? Jak latam coupe 7A i Compi??
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Ty sobie lepiej ta wycieraczke przeloz na boczna szybe kierowcy i pasazera, w zime tam sie bardziej przyda <quattro> :mrgreen:
Koncowki ori w 80tkach sa z kwasowki, inaczej pordzewialy by wam po tych polerkach jak tarcze hamulcowe po jednym dniu stania na deszczu.
Tomek poleruj nie marudz i tak pol dnia w pracy na kompie przesiedzisz to jak jedno popoludnie poswiecisz na polerke koncowek to sie nic nie stanie, pozatym 100m od pracy masz sklep z papierami tarczami i pastami polerskimi <ok>
Tyl bez emblematow i bez wycieraczki mi sie bardzo podobuje, zawsze mi sie to podobalo, lotki bym tu nie zakladal bo teraz jest tak fajnie smuklo, jedynie co to wlasnie koncowka polerowana by tu dobrze lezala.
PS- Fajne blachy :mrgreen:
Koncowki ori w 80tkach sa z kwasowki, inaczej pordzewialy by wam po tych polerkach jak tarcze hamulcowe po jednym dniu stania na deszczu.
Tomek poleruj nie marudz i tak pol dnia w pracy na kompie przesiedzisz to jak jedno popoludnie poswiecisz na polerke koncowek to sie nic nie stanie, pozatym 100m od pracy masz sklep z papierami tarczami i pastami polerskimi <ok>
Tyl bez emblematow i bez wycieraczki mi sie bardzo podobuje, zawsze mi sie to podobalo, lotki bym tu nie zakladal bo teraz jest tak fajnie smuklo, jedynie co to wlasnie koncowka polerowana by tu dobrze lezala.
PS- Fajne blachy :mrgreen:
grinch pisze:... No proszę to ty już widzę że masz synka i żonkę czyli GPS :mrgreen:
Dziwię się że pozwala Ci kase pakować a nie wspierać budżet domowy 8-)
Takich kobiet trzeba szukać ze świecą
Junior niebawem skończy dwa lata <mikolaj>
Pozwala :mrgreen: raczej rozumie moja pasje. I będzie ze mna w Wyrazowie
No i stało sie :-x AVF idzie na złom :mrgreen:
Po odebraniu obstawiałem że da się go odratować ale jednak jest kibel
Kopci spod korka oleju jak lokomotywa :lol: a rano to zapala i kopci ja dobry dwusuw :mrgreen: i niestety zaczoł sobie słabnać :-x .
Będzie nowy motór tyż AVF 130tys przebiegu ale tym razem z a4 2005r
Jeżli ktoś ma jakieś pytania to moge zrobić fotki łap i mocowań skrzyni.
niezbyt jestem zadowolony :evil:
Po odebraniu obstawiałem że da się go odratować ale jednak jest kibel
Kopci spod korka oleju jak lokomotywa :lol: a rano to zapala i kopci ja dobry dwusuw :mrgreen: i niestety zaczoł sobie słabnać :-x .
Będzie nowy motór tyż AVF 130tys przebiegu ale tym razem z a4 2005r
Jeżli ktoś ma jakieś pytania to moge zrobić fotki łap i mocowań skrzyni.
niezbyt jestem zadowolony :evil: