[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Dziękuje za ich wygrzebanie :mrgreen: trzeba było brać bez wachania a nie linkami rzucać <ok> <:P>MIODEK pisze:Moja soczewka <mur>
Ślicne ałto :mrgreen:
Dobrze powiedziane że na zewnątrz hahah <ok> bo środek jest rozpruty i miał byc robiony w tym sezonie ale... priorytety co do auta sie zmieniły <mikolaj>ATLAS pisze:Pięknie się prezentuje na zewnątrz. Przód wymiata <ok>
Tylko wywal tą szpetny wydech i wstaw porządne koło, nawet bez rantu, ale oby wielkie 18" lub 19" w coupe duże ranty przywodzą mi na myśl czołg
A w środku będzie skóra, czy coś fajniejszego?
Najpierw bedzie porządek pod maską wraz z wydechem a pozniej wnetrze ze skórą i alkantarą, material juz kupiony, leży i nie mam pojecia kiedy sie doczeka :\
Kółko to co jest na foto chyba zostanie jednak na zime tylko w innym kolurze a na lato będzie RH to co było w poprzedniej qp więc bedzie spokojnie ;p http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 58f1ae8d9f
kris0181 pisze:MIODEK napisał/a:
Moja soczewka <mur>
Dziękuje za ich wygrzebanie :mrgreen: trzeba było brać bez wachania a nie linkami rzucać <ok> <:P>
Asz Ty Łobuzie <palma>
A kto panikowal..."Weź usuń link, bo jeszcze ktoś podkupi" A Ty nawet nie podziękowałeś, nie wspominając o butelce <ok>
Czekaj Ty, czekaj
No jak to nie, upominales sie codzien to i codzien Ci dziękowałem <:P>MIODEK pisze:kris0181 pisze:MIODEK napisał/a:
Moja soczewka <mur>
Dziękuje za ich wygrzebanie :mrgreen: trzeba było brać bez wachania a nie linkami rzucać <ok> <:P>
Asz Ty Łobuzie <palma>
A kto panikowal..."Weź usuń link, bo jeszcze ktoś podkupi" A Ty nawet nie podziękowałeś, nie wspominając o butelce <ok>
Czekaj Ty, czekaj
A co do "Weź usuń link, bo jeszcze ktoś podkupi" to trzeba bylo klikac kup teraz a nie usuwac linka <rotfl2>
Dzięki Ci Panie Miodku Wszechmogący...na butelke juz mnie nie stać :p
Póki co nie planuje jak się coś trafi to czemu nie :->Kolczat pisze:kris0181 napisał/a:
a na lato będzie RH
tylko proszę być pierwszym z 10 calowym RH ZW1... no dobra drugim, ale ten pierwszy już oddal w świat ;p
Zapomniałem jeszcze dodać że przecież zakupiłem takie drobiazgi jak przednia uszczelka maski, uszczelki\gumy pod lampami do B3 oraz uszczelka/guma pod listwę pod grillem. Wszystko najwyższej jakości z ASO <mikolaj>
Wielkie piwo koledze Dred za ich skołowanie
Koledze deejay.ftb big skrzynia piwa za dowóz i odwóz wszelkich fantów buŚŚka xD
,
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:42 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.