[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Chce coś bardziej "charakternego" niż zderzak z 90. Będzie najprawdopodobniej komplet błotniki i zderzak z coupe 8b (B4). Ale kiedy to nie umiem powiedzieć.
A co do przednich postojówek to mam mieszane uczucia. Do tylnych postojówek pały się nie przyczepiają bo sobie świecą jak reszta lampy na czerwono, natomiast obawiam się że łatwiej mogą się przyczepić do non toper świecących się pomarańczowych świateł z przodu. Ma ktoś już tak?
A co do przednich postojówek to mam mieszane uczucia. Do tylnych postojówek pały się nie przyczepiają bo sobie świecą jak reszta lampy na czerwono, natomiast obawiam się że łatwiej mogą się przyczepić do non toper świecących się pomarańczowych świateł z przodu. Ma ktoś już tak?
Jestem z Warszawy. Ale na różnych zlotach się najłatwiej zobaczyć.ziemor pisze:Bardzo ładna fela, znaczek z przodu - mało kto to ma
Na żywo bym oglądną ale na pewno nie jesteś z południa Polski
Ta fela jest wypolerowana ? jeśli tak to gołe Al jest na wierzchu ?
Felga jest wypolerowana (front oraz ranty), poza miejscami w których ma oryginalny czarny lakier(zewnętrzna część ramion i wnętrze). I jak najbardziej gołe aluminium jest na wierzchu. <lol>