no więc tak, żeby po kolei.
Dzięki modowie za wyrozumiałość, śmietnik zbudowałem nie celowo tylko tak jakoś wyszło...
a co do efektów.
okazało się o zgrozo, że miałem niedokręcone a właściwie odkręcone lewe tylne koło. Było kilka milimetrów luzu. Okazało się to jednak dopiero podczas przekładki kółek więc w efekcie było to jedno z najdroższych dokręceń koła
. Że to było lewe to zmieniało kąt dopiero przy znacznym przechyle i natychmiast wyrzucało tył. Proste? no przez te dekielki w oryginalnych alu, zakrywających śruby okazało się wręcz skomplikowane. życie sie mówi i jedzie się dalej
no a co do nowych kółek... no michelin pilot sport jes dla mnie bezkonkurencyjna gumą i z nią nawet aqua planing jest przyjemnością
rozmiar i rodzaj gumy jak w galu więc wreszcie czuję że jeżdżę
. gumy z przodu sa już lekko przybrane więc wreszcie audi stało się podsterowne jak to ktoś tutaj sugerował i teraz na tym rondzie na którym wyrzucało mi dupę ujeżdża przód tyle że... prędokść wzrosła o jakieś 30 :lol: przy tych 50 km/h idzie jak po torze, tylko czuć na które koło przeskoczyło obciążenie ale to właśnie o to chodzi
no dobra już się nie będę więcej w tym wątku radował bo to wszystko i tak nie na temat. Fotki wrzucę już w dziale moje auto ale dzisiaj będą byle jakie bo tylko 50 tkę miałem ze sobą a nie było gdzie się odsunąć żeby cały w kadr wepchnąć. poza tym i tak już się zaczęło robic ciemno a lało kuźwa tak ze uj... więc po zmianie pogody będzię strzelanie. <aparat>