[B3 SF] By Kunik aktualne foto str.69
dydo85 Jestem ciekaw jak us wygląda na twoim avancie bo jak pewnie widziałeś mamy jeszcze identyczny kolorek avanta :-> i również przód v6 już siedzi hehe.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2010, 22:29 przez Kunik, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
G_DRAGON, no ale i tak będzie musiał go kupić żeby przymierzyć . A jak kupi to wszyscy powiedzą że lipa i kunik zrezygnuje a kasa pójdzie w chu.. Nie wiem czy ktoś widział to wgniecenie na klapie,na ostatnim spocie miałem okazje,według mnie aż takiej tragedii nie ma kolczu ma większą przy spojlerze xd ale jak uważasz jeśli takie coś ci się podoba to możesz brać. Tylko żeby ci przysłoniło ten punkt bo już nie kojarzę dobrze w jakiej odległości od krawędzi on był.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Dziwne podejście żeby kupować jakiś spojler aby zakryć wgniotkę... :roll: Zrobić to i będzie po problemie i bez druciarstwa...
Co do autka: kolor lakieru idealnie pasuje do zrobienia autka w kontraście. Założysz ciemne lampy na tył to będzie początek... Ciemne szyby itp ładnie z białym będą kontrastować. Co do US-ów to dla mnie wygląda to co najmniej................... bardzo ładnie. <ok>
Co do autka: kolor lakieru idealnie pasuje do zrobienia autka w kontraście. Założysz ciemne lampy na tył to będzie początek... Ciemne szyby itp ładnie z białym będą kontrastować. Co do US-ów to dla mnie wygląda to co najmniej................... bardzo ładnie. <ok>
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: