[Kędzierzyn-Koźle] spoty i tym podobne sprawy
mi sie tez wydaje ze jest najlepszy nr.1
tak wogole jakby ktos miał propozycje inne to niech wrzuci.
a jak nie to głosować
[ Dodano: 2010-09-06, 17:13 ]
coś widze ze temat stoi i w miejscu...
jako ze temat loga naszej grupy dotyczy wszystkich nas, lepiej by było jakby właśnie wszyscy wyrazili swoja opinie
tak wogole jakby ktos miał propozycje inne to niech wrzuci.
a jak nie to głosować
[ Dodano: 2010-09-06, 17:13 ]
coś widze ze temat stoi i w miejscu...
jako ze temat loga naszej grupy dotyczy wszystkich nas, lepiej by było jakby właśnie wszyscy wyrazili swoja opinie
Jak powiada Mateusz jakaś cisza nastała w temacie jeżeli nie będzie żadnych opinii to wybierzemy sami i już
a tak w ogóle to proponuję się spotkać w niedzielę i omówić dokładnie szczegóły loga itp.
tak więc propozycja jest taka by spotkać się w niedzielę o 16:00 na parkingu Lidl na ul Jana Pawła II (osiedle Piastów) kto jest za i kto przeciw proszę się wypowiadać
pozdrawiam
a tak w ogóle to proponuję się spotkać w niedzielę i omówić dokładnie szczegóły loga itp.
tak więc propozycja jest taka by spotkać się w niedzielę o 16:00 na parkingu Lidl na ul Jana Pawła II (osiedle Piastów) kto jest za i kto przeciw proszę się wypowiadać
pozdrawiam
Ja niestety nie pojawię się na najbliższych spotkaniach jak i nie pojawiłem się na wcześniejszych bo jestem bez autka. Moja niunia jest oddana w bardzo dobre ręce ( do warsztatu gdzie pracuje Luk_OP ). A ze względu na to że jest trochę rzeczy do roboty jak i pewnymi ograniczeniami(ja mam wyjazd,Luk ma wyjazd itp), to niestety wydłuża się to w czasie.Ale myślę że w październiku/listopadzie jeśli będą organizowane jakieś spotkanka , to napewno się pojawię