Przywitaj się z nami
-
Cin3kGostyn
- Forum Audi 80

Witam mam na imie Marcin no i od miesiaca jestem wlascicielem Audi 80 B3 na podtlenku gazu
szczerze mówiac z przymusu(mieszkanie) potrzebne mi bylo ekonomiczne i tanie auto no i padło na audi... do tej pory jezdzilem BMW E36 2,0 no ale niestety potrzebne byly pieniadze
pozdrawiam i mysle ze nie bede przeszkadzał :mrgreen:
pozdrawiam i mysle ze nie bede przeszkadzał :mrgreen:
Witam. OD kilkunastu dni jestem posiadaczem rozbitego Audi Coupe z 1991 roku. Samochód ma uszkodzony tył. W najbliższych dniach planuję naprawę samochodu. Tak przy okazji potrzebuję pełen zestaw oświetlenia zarówno tył jak i przód. Przy uderzeniu w tył przednie lampy wypadły i roztrzaskały się.
Wyposażenie samochodu (pisze w tym momencie z pamięci):
- Alufelgi 17" Borbet (nie pamiętam opon)
- Obniżone sportowe zawieszenie z atestem (zamontowane jeszcze w Niemczech)
- Samochód użytkowała dziewczyna i na jej życzenie w 2004 (data sprowadzenia do Polski) przemalowany został z oryginalnego koloru czerwonego Audi na kolor czerwony Ferrari.
- Stan blacharki IDEALNY (nawet w miejscach gdzie jest odpryśnięty lakier po wypadku nie wdała się jeszcze korozja - samochód stoi pod "chmurką" przeszło 3 lata !!!)
- Silnik 2.3 E
- Wydech REMUS (zamontowany w Niemczech z atestem)
- Ogólnie samochód w dobrej kondycji technicznej ściągniety prosto z drogi po wypadku, nie wymaga żadnych dodatkowych napraw.
Kupiłem za 2500 zł, myślę że było warto.
Dlaczego wybór padł na ten samochód.
Po pierwsze jego stan techniczny
Po drugie cena
Po trzecie posiadam taki samochód w wersji S2 z silnikiem 3B (1991)
Myślę, że koszty naprawy nie powinny przekroczyć 1000 zł (będę oczywiście naprawiał go sam) bez kosztu przednich lamp.
Pozdrawiam
Wyposażenie samochodu (pisze w tym momencie z pamięci):
- Alufelgi 17" Borbet (nie pamiętam opon)
- Obniżone sportowe zawieszenie z atestem (zamontowane jeszcze w Niemczech)
- Samochód użytkowała dziewczyna i na jej życzenie w 2004 (data sprowadzenia do Polski) przemalowany został z oryginalnego koloru czerwonego Audi na kolor czerwony Ferrari.
- Stan blacharki IDEALNY (nawet w miejscach gdzie jest odpryśnięty lakier po wypadku nie wdała się jeszcze korozja - samochód stoi pod "chmurką" przeszło 3 lata !!!)
- Silnik 2.3 E
- Wydech REMUS (zamontowany w Niemczech z atestem)
- Ogólnie samochód w dobrej kondycji technicznej ściągniety prosto z drogi po wypadku, nie wymaga żadnych dodatkowych napraw.
Kupiłem za 2500 zł, myślę że było warto.
Dlaczego wybór padł na ten samochód.
Po pierwsze jego stan techniczny
Po drugie cena
Po trzecie posiadam taki samochód w wersji S2 z silnikiem 3B (1991)
Myślę, że koszty naprawy nie powinny przekroczyć 1000 zł (będę oczywiście naprawiał go sam) bez kosztu przednich lamp.
Pozdrawiam
Witam Panowie...Michal z Uk.. w pl podkarpacie.. jestem od dawna urzyrkownikiem tego forum.. jednak ostatni raz bylem z 7 miesiecy temu i zapomnialem hasla i loginu... a tak pozatym sprzedalem swoja b-czworeczke.. chociaz mysle o niej jeszcze czasem hehe...
teraz zarejstrowalem sie od nowa...w jednym celu. kupuje auto.. nie inne niz audi a dokladnie A6 c5... Pozdrawiam..
teraz zarejstrowalem sie od nowa...w jednym celu. kupuje auto.. nie inne niz audi a dokladnie A6 c5... Pozdrawiam..
-
metiufosky
- Forum Audi 80

Wiatam. Mam na imie Karol mieszkam w okolicach Siedlec woj. mazowieckie i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi B4 1.9 TDI Avant z 1994 roku.
Pozdrawiam 8-)
Pozdrawiam 8-)
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2010, 12:49 przez siejek, łącznie zmieniany 1 raz.