[80 88r ]Problem z licznikiem / schemat licznika
[80 88r ]Problem z licznikiem / schemat licznika
Witam. Jestem tu nowy i proszę o szybką pomoc. Sam nie posiadam Audi 80 ale mój sąsiadm takowy posiada i się męczy od mechanika do mechanika - w czym problem? auto się kiedyś spaliło , za czasów poprzedniego właściciela i od momentu kupna nie działa prędkościomierz. Zakupiliśmy nowy wkład prędkościomierza jednak to nic nie dało... mechanicy u których był wspominali coś o schemacie. Ja teraz przeszukałem neta i jakoś nie mogłem natrafić na konkretny. Audi z 1988 silnik 1.8 Kat. Gorąca prośba o szybką pomoc i z góry dzięki. Prośba o nie usuwanie tematu i w miarę konkretne odpowiedzi....
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2010, 09:20 przez kilov, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Miałem czekać aż poprawisz temat ale później mógłbym zapomnieć wrzucić.
http://www.autolib.diakom.ru/CAR/Audi/1 ... 0DIAGRAMS/
I jeszcze w niebieskiej książce obsługa i naprawa Audi 80 są na końcu, one są lepsze bo są wypisane jakie kostki i mniej więcej gdzie są po drodze.
http://www.autolib.diakom.ru/CAR/Audi/1 ... 0DIAGRAMS/
I jeszcze w niebieskiej książce obsługa i naprawa Audi 80 są na końcu, one są lepsze bo są wypisane jakie kostki i mniej więcej gdzie są po drodze.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wejdź na stronę tą co wyżej podałem wybierz rok 1995 później model 90 (to amerykańskie schematy a tam 80 B4 sprzedawane było pod nazwą 90) i system wiring diagram.pilocik69 pisze:... ja sie dopisze do tematu.
Czy sa gdzies schematy do licznika do B4 95 r?
I jeszcze są w niebieskiej książce.
Tylko w amerykańskich nie znajdziesz do silnika 1Z bo w USA sprzedawali tylko 2,8 a niebieskiej książce jest chyba tylko od silnika na boschu.
[ Dodano: 2010-09-09, 12:09 ]
Są trochę niewyraźne ale jak się powiększy da się je odczytać ja nigdy nie miałem problemu z ich odczytaniem, jeszcze w niebieskiej książce są bardziej wyraźne.kilov pisze:są ta niewyraźne oznaczenia cyfr i liczb że prawie się nie da ich odczytać.