spadaj Krycha sam przez to przechodziłeśAUDI_A6 pisze:Plast do zdjęć tak tylko zjeżdża więc się nie jarajcie :mrgreen:
B5 AEB od Plastucha
Witka!
Dawno się nie odzywałem bo nie bylo co pisać a w tym czasie troche sprółem wnętrze
Zerwałem tą badziewną okleine z dekorów i mam teraz takie satynowe alu
I opuścilem gałe :mrgreen: zmiany biegów o jakieś 26mm
Dodatkowo zrobiłem sobie nową skrzynke na stożek może nie jest najlepsza ale działa i jest zdecydowanie bardziej zaawansowana od poprzedniej
Pozdr.
Dawno się nie odzywałem bo nie bylo co pisać a w tym czasie troche sprółem wnętrze
Zerwałem tą badziewną okleine z dekorów i mam teraz takie satynowe alu
I opuścilem gałe :mrgreen: zmiany biegów o jakieś 26mm
Dodatkowo zrobiłem sobie nową skrzynke na stożek może nie jest najlepsza ale działa i jest zdecydowanie bardziej zaawansowana od poprzedniej
Pozdr.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No gdyby nie one to pewnie bym parkował w swoim garażu ogulnie są wkórwiające ciekaw jestem czy dało by się je jakoś przerobić :mrgreen: tre prawie na każdym progu zwalniającym ale walić to
Ogulnie to zapraszam do nas http://www.a4-klub.pl/smf/index.php
Ogulnie to zapraszam do nas http://www.a4-klub.pl/smf/index.php
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hehe, mam to samo. Kiedyś jak mnie dziadki wkurzały na tych progach to ich wyprzedzałem. A teraz sam przejeżdżam przez nie jak dziadek <ok>plastuch pisze:tre prawie na każdym progu zwalniającym ale walić to
Hmy, a jak by ściąć je na gładko i zaspadawać. Bo one mają takie wybrzuszenie w sumie nie potrzebne, bo nic tam nie ma. Nie wiem, to jest chyba do podnoszenia auta.plastuch pisze:ogulnie są wkórwiające ciekaw jestem czy dało by się je jakoś przerobić
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KUrcze, nie mam półautomatu aktualnie w chacie. Ale z tego co tak patrzyłem to nie powinno być problemów ze skróceniem tego. Objechać to szlifierką, wyciąć z 1 cm czy ile tam się da i zespawać. Tylko nie wiem z jakiego materiału jest to wykonane. Czyżby to była jakaś nierdzewka czy coś w ten deseń? Nie wiem jak ze spawaniem tego.
Odgrzeje kotleta
Parchastyn na spuźnione urodziny dostał odemnie nowy olej CASTROL Magnatec 10W-40 jakieś tam nowe filterki, świece NGK BKR6E
Uszczelka pod dekiel wleci na dniach ale o tym puźniej
A to małe gówienko:
Zwane czujnikiem Ciścniena oleju doprowadziło mnie wczoraj do palpitacji serca jak zobaczyłem kauże oleju pod autem i brak prawie 1l w misce okazało się że starości się rozszczelniło i olej tamtendy spier.. aż miło.
Dodatkowo gleba leży sobie w piwnicy i czeka na wiosne a tymczasem ganiam na serji
Parchastyn na spuźnione urodziny dostał odemnie nowy olej CASTROL Magnatec 10W-40 jakieś tam nowe filterki, świece NGK BKR6E
Uszczelka pod dekiel wleci na dniach ale o tym puźniej
A to małe gówienko:
Zwane czujnikiem Ciścniena oleju doprowadziło mnie wczoraj do palpitacji serca jak zobaczyłem kauże oleju pod autem i brak prawie 1l w misce okazało się że starości się rozszczelniło i olej tamtendy spier.. aż miło.
Dodatkowo gleba leży sobie w piwnicy i czeka na wiosne a tymczasem ganiam na serji
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: