Panowie opętała mnie nuda i pomyślałem że może zrobię filmik naszej Łódzkiej grupy i okolic?
jeśli jest ktoś chętny proszę tu napisać że się zgadza i jeśli nie ma tematu na forum to dajcie pare fotek i najlepiej jakiś filmik waszej niuni nie musi być długi itp..
Filmem zajmę się Ja do pomysłów mam Pana Pete filmik będzie urozmaicony naszym miastem i oczywiście tym co piękne,naszymi autami
powiem tak, ja bym chcial zeby filmik nie byl to tylko amatorskie powoiedzienie do kamery typu " Czesc jestesm Piotrek i mam audi " ;p . Ja osobiscie chcialbym zeby to bylo cos profesionalnego co oczywiscie wymaga czasu zeby to wykonac ;p
nie ma kto na spoty przyjeżdżać z aparatem to filmu nie będzie
P.S.ksieciunio2 był ktokolwiek w nd 30sty na Tulipanie.... bo 23.sty byłem to pewnie udałeś sie na zakupy z kobietą ..... czekałem ..... czekałem i sie ciebie nie doczekałem mały weno tam na a.u.d.i.m.a.n.i.i..eu zapodaj jakiś temat
Panowie dorzuce cos od siebie moze filmiki nie dotycza audi lecz bmw ale liczy sie pomysl w jaki one powstaly, mozna podpatrzec i zrobic filmik o audi <ok> pierwszy jest bardziej nastawiony na drift a drugi na klub :mrgreen: zobaczcie i wypowiedzcie sie co o tym sadzicie :lol: