zapłąciłem za graty do belki na tył, trarcze klocki gumy itd itd :lol:Bibol pisze:A gdzieś Ty się spłukał ??
[zachodniopomorskie] Koszalin/Słupsk/Darłowo i okolice
Krystiana i Krzyśka taka podróż by trochę pewnie kosztowała, więc proponuję złożyć się na ropkę i przyjedziemy moim. Może ktoś ze Słupska i okolic tamtych by przyjechał. Tak jak ja mam być sam i Marek to bez sensu :roll:
PS. Tak w ogóle to w Koszalinie mieliśmy już kilka spotkań, Marek zazwyczaj był, chyba więc czas Koledzy się wybrać poza miasto autem, no chyba że się boicie, że nie dojedzie :->
PS. Tak w ogóle to w Koszalinie mieliśmy już kilka spotkań, Marek zazwyczaj był, chyba więc czas Koledzy się wybrać poza miasto autem, no chyba że się boicie, że nie dojedzie :->
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Z tym, że znając życie, każdy woli jechać swoim <ok>Marcin_89 pisze:Krystiana i Krzyśka taka podróż by trochę pewnie kosztowała, więc proponuję złożyć się na ropkę i przyjedziemy moim.
To nie problem, wystarczy po znajomych podzwonić i się pojawią. Dużo osób ze Słupska - którzy się udzielają na forum - nie ma, ale zawsze to dwa dodatkowe autka. <ok>Marcin_89 pisze:Może ktoś ze Słupska i okolic tamtych by przyjechał. Tak jak ja mam być sam i Marek to bez sensu :roll:
Staram się. W końcu jeździ się, żeby pogadać, pośmiać się. <ok>Marcin_89 pisze:PS. Tak w ogóle to w Koszalinie mieliśmy już kilka spotkań, Marek zazwyczaj był, chyba więc czas Koledzy się wybrać poza miasto autem,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No chłopaki, mój do Krakowa bez poroblemów dojeżdża i wraca, wielokrotnie w 3mieście był :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Marcin_89 pisze:chyba że się boicie, że nie dojedzie :->