[B4 All] Poduszki amortyzatora
[B4 All] Poduszki amortyzatora
Panowie, może ktos mi odpwie na pytanie. Czy bybly różne rodzaje poduszek z lozyskiem amortyzatora? Pytam ponieważ kupilem nowe lemforder do audi 80 Avant i w porównaniu do tych starych sa z lekko 10 mm wyższe? I teraz moje pytanie czy byly różne rodzaje czy te stare sie tak ubily? Teraz po wymianie widać, że auto stoi z 10 mm wyżej, a może te nowe też się ubiją, splaszczą. Jutro wrzuce foto poglądowe jak mi się uda
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Wysłany: 2010-09-14, 11:17
wtedy pisalem posta... ile km moglem zrobic 3k? tak jak Fantomas_29? cho*** ja*** przedwczoraj znowu strzelilo przy skrecaniu... tragedia, a lozyska rouvilla, ogolnie sachsy, no kapa jak cho****
Fantomas_29, duzo robisz km na msc? napisz na wiosne czy ori sa dobre to wymienie na takie bo mnie krew zalewa...
wtedy pisalem posta... ile km moglem zrobic 3k? tak jak Fantomas_29? cho*** ja*** przedwczoraj znowu strzelilo przy skrecaniu... tragedia, a lozyska rouvilla, ogolnie sachsy, no kapa jak cho****
Fantomas_29, duzo robisz km na msc? napisz na wiosne czy ori sa dobre to wymienie na takie bo mnie krew zalewa...
Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 23:12 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.