Audi 80 b3 Zakończenie sezonu z Vag Ostrowiec
A więc sory ale trochę mi zeszło z tymi fotami ale nie miałem czasu
A tu wyniki gdy 2 ludzi rozbiera szyberdach xD Mój tato wyciągną jako pierwszy środkowy daszek niestety połamał plastikowe zatrzaski ale mam koncepcje zastąpić je małymi kołkami od wkrętów tylko sie zabrać do tego nie mogę tzn. kto popsuł niech naprawia :evil:
to tyle co do fot
A tu wyniki gdy 2 ludzi rozbiera szyberdach xD Mój tato wyciągną jako pierwszy środkowy daszek niestety połamał plastikowe zatrzaski ale mam koncepcje zastąpić je małymi kołkami od wkrętów tylko sie zabrać do tego nie mogę tzn. kto popsuł niech naprawia :evil:
to tyle co do fot
emblematów z tyłu nie będzie a gałkę obszywała mama jedynie to co widziałem to to że miała kawałki starej zniszczonej skóry i na wzór potem to poszyła lecz nie do końca dopiero po na ciągnięciu doszyła wszystko na tip top a wykończyć estetycznie możliwe było dzięki temu iż dolny plastik i górny jest wyjmowany a nie klejony
heh czarna dupeczka oj była choć popękana i miała być czarna tylko dałem tą jakoś tak dla odmiany i powiem ze mi sie podoba nawet bo tak jak by trochę życia jest z tą czerwienią xD a co do kremowego to miały być boczki i siedzenia tylko ze projekt zatrzymał się bo pojawiają sie ważniejsze mody a to może poczekać a co do 2rurki trochę za duża bo od avanta ale jak ją zobaczyłem za 100zł to długo nie czekałem xD