[ zloty] Spot - Lublin
sory że się wtrącam, ale najfajniejsze są zawsze zabawy sprawnościowe typu: przejazd do przodu i do tyłu między tyczkami ustawionymi o 10cm szerzej od max szerokości auta, może byc parkowanie z zawiązanymi oczami, slalomik tyłem itp itp itp... można tego troche powymuślać a i breszka jest niezła u obserwujących, potem maski do góry i koncert cztero cylindrowców :mrgreen:
no chyba że ktos ma niepotrzebne łyse opony i dobra gaśnicę na wszelki wypadek :mrgreen:
no chyba że ktos ma niepotrzebne łyse opony i dobra gaśnicę na wszelki wypadek :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
cobra pare pomyslow podsunal - uwazam ze mozna je wykorzystac!!!
przejadz do przodu, tylem i parkowanie !!!! SUPER!!!
nalezalo by wtedy zozrganizowac jakies pacholki moze pozyczyc od ktorejs ze szkol nauki jazdy.
no i pomysl M@rcusa jest swietny. nie wiem czy automobilklubie nie mieli by akcesrii do takiego przejazdu!!!!
jesli do tego dodamy plebiscyt na
najnizszy wozek
najlepsze naglosnienie i
najładnijesza bryczke czy tez najbardziej zblizoną do oryginalu albo odwrotnie najbardziej ztjuningowany samochod
no i przeciaganie liny ewentualnie rzut kolem na odleglowsc hehe
- to mamy niezle zapowiadajaca sie ZABAWE!!!!
przejadz do przodu, tylem i parkowanie !!!! SUPER!!!
nalezalo by wtedy zozrganizowac jakies pacholki moze pozyczyc od ktorejs ze szkol nauki jazdy.
no i pomysl M@rcusa jest swietny. nie wiem czy automobilklubie nie mieli by akcesrii do takiego przejazdu!!!!
jesli do tego dodamy plebiscyt na
najnizszy wozek
najlepsze naglosnienie i
najładnijesza bryczke czy tez najbardziej zblizoną do oryginalu albo odwrotnie najbardziej ztjuningowany samochod
no i przeciaganie liny ewentualnie rzut kolem na odleglowsc hehe
- to mamy niezle zapowiadajaca sie ZABAWE!!!!
wszystko fajnie tylko że nie wiem jakim miejscem będziemy dysponowali bo to jest na jednym placu gdzie ma być scena ,jakieś parasole browaru ,być może wesołe miasteczko noi my,więc pole do manewrów możemy mieć ograniczone
przejazd z piłeczką będzie trudny bo to jest na trawiastym placu i w dodatku nierównym :roll:
ale wszystko jest do przedyskutowania
przejazd z piłeczką będzie trudny bo to jest na trawiastym placu i w dodatku nierównym :roll:
ale wszystko jest do przedyskutowania
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
no Gelo masz racje
jak tam ma byc scena kilka parasoli i jakies wesole miasteczko - to rzeczywiscie moze nam pozostac malo miejsca ;-( ale nalezy to tez przedyskutowac z organizatorem, bo jak zjedzie sie tak min. ze 100 autek - to naprawde skonczy sie na tym ze tylko zaparkujemy - bo niebezie miejsca
jak tam ma byc scena kilka parasoli i jakies wesole miasteczko - to rzeczywiscie moze nam pozostac malo miejsca ;-( ale nalezy to tez przedyskutowac z organizatorem, bo jak zjedzie sie tak min. ze 100 autek - to naprawde skonczy sie na tym ze tylko zaparkujemy - bo niebezie miejsca