[cabrio, b3, b4] cóż to za sitko między zegarami?
[cabrio, b3, b4] cóż to za sitko między zegarami?
to zaznaczone zieloną strzałką - cóż to jest ? o po co to?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
hihi nawet nie zauwazylem w pierwszej chwili ze to ode mnie ;p jasne ze mozesz zapozyczac ile i jak tylko chcesz ;p
poprostu pod tymi dziurkami powinnien sie znajdowac glosniczek sygnalizujacy zapewne pisk oswieconych swiatel na postoju przy otwartych drzwiach... pisze o tej tylko sytuacji bo w moim aucie w zadnej innej sytuacji nie slychac zadnego dzwieku ktory mogly dochodzic z tych okolic ;]
poprostu pod tymi dziurkami powinnien sie znajdowac glosniczek sygnalizujacy zapewne pisk oswieconych swiatel na postoju przy otwartych drzwiach... pisze o tej tylko sytuacji bo w moim aucie w zadnej innej sytuacji nie slychac zadnego dzwieku ktory mogly dochodzic z tych okolic ;]
no ale jak już ciągnąc to po stacyjce tylko... własnie bo dzisiaj tam zajrzałem pod kierownicę i się wystraszyłem i szybko zamknąłem bo taką pajęczyną to jakiś potwór musiał budować...
a brzęczek mi działa...
widzisz kolczat... tak to jest jak auto dotknięte amerykańskim standardem... jak nie kluczyk w stacyjce to to, że radio nie wyłączone... Specjalna konstrukcja pod niższe IQ...
tak na marginesie... taki żart funkcjonuje o porshe i amerykańskim rynku...
Wiecie czemu carrera ma napisane na dupie wielkie 911??
żeby przeciętny amerykanin wiedział jaki nr wykręcić jak nim zacznie obracać :mrgreen:
a brzęczek mi działa...
widzisz kolczat... tak to jest jak auto dotknięte amerykańskim standardem... jak nie kluczyk w stacyjce to to, że radio nie wyłączone... Specjalna konstrukcja pod niższe IQ...
tak na marginesie... taki żart funkcjonuje o porshe i amerykańskim rynku...
Wiecie czemu carrera ma napisane na dupie wielkie 911??
żeby przeciętny amerykanin wiedział jaki nr wykręcić jak nim zacznie obracać :mrgreen:
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Silnik: 2.0 ABT
To nie prościej odciąć kabel przy wtyczce? i po problemie.Canibal pisze:Jak wam nie wystacza to sobie pociagnijcie nowe kabel plusowy do zazasilania radia Duzo pracy nie trzeba ani materiałow .Za to problem z brzeczykiem przy otwartych drzwiach znika sam.
I u mnie jeszcze jedno jest u mnie przerywane piii piii piii przy otwartych dzwiach kierowcy i zostawieniu kluczyka w stacyjce.Loczek pisze:Oraz sygnalizuje jednym "piknięciem" niski poziom płynu chłodnieczego <ok> .Kolczat pisze:hihi ... pisze o tej tylko sytuacji bo w moim aucie w zadnej innej sytuacji nie slychac zadnego dzwieku ktory mogly dochodzic z tych okolic ;]
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Jarewa, przeciez pisze ze poza alwczonymi swiatlami i otwartymi drzwiami nic mi sie nei dzieje... czytamy ze zrozumieniem
Loczek, szkoda ze jak wracalem z Nysy mi nie zapiszczalo bo wtedy moze bym wczesniej sie zorientowal ze mam coraz mniej plynu w zbiorniku wyrownawczym ;p
Loczek, szkoda ze jak wracalem z Nysy mi nie zapiszczalo bo wtedy moze bym wczesniej sie zorientowal ze mam coraz mniej plynu w zbiorniku wyrownawczym ;p
coz z tego jak stoje autem z otwartymi drzwiami i wyciagnietym kluczykiem z zapalonymi swiatlami to zwykle slucham radia, wiec co mi to da?Canibal pisze:Jak wam nie wystacza to sobie pociagnijcie nowe kabel plusowy do zasilania radia
- troll oslo
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- troll oslo
- Forum Audi 80
- Kontakt: