Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[cabrio, b3, b4] cóż to za sitko między zegarami?

Awatar użytkownika
Loczek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Loczek » 16 wrz 2010, 16:34

Kolczat pisze:Loczek, szkoda ze jak wracalem z Nysy mi nie zapiszczalo bo wtedy moze bym wczesniej sie zorientowal ze mam coraz mniej plynu w zbiorniku wyrownawczym ;p
Może masz czujniczek walnięty i dlatego. U mnie sygnalizuje jak spada poziom w okolice MIN. - a spada bo przepuszcza mi płyn na opasce przy zbiorniczku (musze ją wymienić <ok> ).

Audi 80 Polska
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Andrzej Cz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: Audi 80 Polska » 16 wrz 2010, 16:42

Canibal pisze:Jak wam nie wystacza to sobie pociagnijcie nowe kabel plusowy do zazasilania radia :) Duzo pracy nie trzeba ani materiałow .Za to problem z brzeczykiem przy otwartych drzwiach znika sam.
Nie trzeba puszczać nowego zasilania aby pozbyć się brzęczyka przy włączonym radiu bo i tak to nic nie da.
Trzeba odciąć biały kabel idący od samochodu do kostki ISO radia, jest on podłączany pod wyjście automatycznej anteny radia, czyli plus gdy radio jest włączone. Tylko tam są podłączone dwa takie kable jeden jest od brzęczyka a drugi od wzmacniacza anteny więc trzeba trafić właściwy.

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 16 wrz 2010, 19:45

Loczek pisze:Może masz czujniczek walnięty i dlatego
to znaczy kontrolka mi sie zaswieca ale nie piszczy, napewno mam tak jak piszesz... cos wlaniete i tyle, ale za duza to pierdola zeby sie nie przejmowac, tym bardziej ze opanowalem juz uklad chlodniczy i mam stan od ponad roku ;]
a opaski moze nie trzeba wymieniac a dokrecic? ja tak wlasnie zrobilem ze wszystkimi opaskami i jak reka odiął, jak pisze, poza felerem nie dokreconego zbiornika w Nysie to caly czas pod maksimusem plyn sie buja :D

Awatar użytkownika
subratri
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: subratri » 16 wrz 2010, 21:59

dzięki Aldi ;) pierwsze co jutro z rana zrobię ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl