... Ogrzewanie automatyczne promieniami słonecznymi 8-)chmiel25 pisze:
No fajnie by było a masz ogrzewany ogródek??
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
No dobra wszyscy maja takie ładne Auta to co ?? Ja nie bede gorszy :lol:
Wleciał sobie zdesio od S2 AVANT
I srężynki od tegoż sympatycznego modelu :mrgreen: Wreszcie bedzie się miło jeździło :mrgreen: Jutro moze beda fotki o ile poszło niżej Może niewiele ale w jeździejest masakryczna różnica :mrgreen:
Wleciał sobie zdesio od S2 AVANT
I srężynki od tegoż sympatycznego modelu :mrgreen: Wreszcie bedzie się miło jeździło :mrgreen: Jutro moze beda fotki o ile poszło niżej Może niewiele ale w jeździejest masakryczna różnica :mrgreen:
Witam
Zawieszenie skończone :mrgreen: ori springi S2 avant -20 :mrgreen:
Jest twardo pewnie ale komfortowo i bezpiecznie :mrgreen:
Zostało mi tylko dobrac jakies ori progi i lampy zespolone na przód i uznaje wyglad zewnetrzny za skończony :mrgreen:
takie fotki na szybko
Milego Pozdro
WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA SŁONIKA ZA URATOWANIE FELG <hura>
Zawieszenie skończone :mrgreen: ori springi S2 avant -20 :mrgreen:
Jest twardo pewnie ale komfortowo i bezpiecznie :mrgreen:
Zostało mi tylko dobrac jakies ori progi i lampy zespolone na przód i uznaje wyglad zewnetrzny za skończony :mrgreen:
takie fotki na szybko
Milego Pozdro
WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA SŁONIKA ZA URATOWANIE FELG <hura>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
NIe komplet od S2 AVANT tylko że ja mam z tyłu amory od A4q i one sa 2 cm dłuższe dlatego tył wyżej stoi. Ale rożnica jest ogromna :mrgreen:grinch pisze:.. Sprężynki tylko do przodu zakładałeś :?:
Bo tył trochę wysoko widzę stoi :-o
Przez zime tak bedzie :mrgreen: bo przedni zderzak i tak idzie do zmiany.matt1988 pisze:Tylko panie coś takie różno kolorowe to auto wyglada jak jakieś po dzwonie
Za nisko jak dla mnie. Miałem już -50 w tym avancie i był dramat dla mnie. Uważam ze seryjne spreżyny od S2 plus sportowe daja rewelcyjne prowadzenie i pewność. Poza tym jest bezstresowo jeżeli chodzi dziury i krawężniki :mrgreen:Niki20 pisze:40 mm było by w sam raz
Pozdro
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Kto przyprowadził uszatego na wyrazów? no kto? oczywiscie że chmielo:D
Kto nie był generalnie moze tylko pozalowac, byly fajnie 3 avanty, co nie?:D 8-)
Kawal dobrej roboty u chmiela czego nie widac na zdjeciach, nm robi swoje bo na torze nie odstawal duzo od 300 konnej s4. Tylko skleic przedni zderzak i finito. <ok>
Kto nie był generalnie moze tylko pozalowac, byly fajnie 3 avanty, co nie?:D 8-)
Kawal dobrej roboty u chmiela czego nie widac na zdjeciach, nm robi swoje bo na torze nie odstawal duzo od 300 konnej s4. Tylko skleic przedni zderzak i finito. <ok>